Diğer SporlarFutbolGenelKıbrısManşetSporToplum

Miracle Değirmenlik’in yeni Başkanı Hakan Törehan

Miracle Değirmenlik’te Ahmet Erbay’ın başkanlıktan istifası sonrasında genel kurul yapıldı ve kulübün yeni başkanı Hakan Törehan oldu.

Miracle Değirmenlik’te Ahmet Erbay’ın başkanlıktan istifası sonrasında genel kurul yapıldı ve kulübün yeni başkanı Hakan Törehan oldu.

GENEL KURUL YAPILDI YENİ BAŞKAN BELİRLENDİ

AKSA 1. Lig ekibi Miracle Değirmenlik’te Ahmet Erbay’ın başkanlıktan istifa etmesinin ardından genel kurul dün akşam kulüp lokalinde yapıldı ve kulübün yeni başkanı seçime tek aday olarak giren Hakan Törehan oldu. Emirali Öztüccar’ın divan başkanı, Mehmet Tikici ve Nurettin Şehitoğlu’nun divan sekreterliklerini yaptıkları genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlarken eski başkan Ahmet Erbay faaliyet ve mali raporları okudu. Üyelerin onayına sunulan raporlar oybirliğiyle aklandı. Daha sonra gerçekleşen başkanlık seçiminde tek aday olan Hakan Törehan oy birliği ile başkanlığa seçildi. Dilek ve temennilerin ardından yeni başkan Hakan Törehan üyelere seslendi ve genel kurul tamamlandı.

HAKAN TÖREHAN: SPORTİF BAŞARI VE KURUMSALLAŞMA

Miracle Değirmenlik Başkanı Hakan Törehan, genel kurulun ardından ilk açıklamalarını da GIYNIK Gazetesi’ne yaptı. Törehan, yeni yönetim kurulunu kısa süre içerisinde açıklayacağını belirtirken ara transferde aldıkları 7 oyuncu ile kadrolarını güçlendirdiklerini ve sezon başında koydukları Süper Lig’e çıkma hedefine ulaşacaklarını söyledi. Miracle Değirmenlik’in gelecek hedeflerine de değinen Törehan, özellikle ekonomik anlamda kulübü kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya getirmek istediklerini ve sportif başarıyla da Miracle Değirmenlik’i ülkenin imrenilecek ve cazibe merkezi olacak bir yapıya dönüştürmek için çalışacaklarını aktardı. AKSA 1. Lig’de ilk devreyi 26 puanla 6. sırada kapatan Miracle Değirmenlik, bu hafta sonu başlayacak olan sezonun ikinci devresinin ilk haftasında yarın deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu