GenelKıbrısManşetSpor

Miracle Değirmenlik’te Emre Perçinci dönemi

Bu sezon hedefini Süper Lig’e çıkmak olarak belirleyen aksa 1. Lig ekibi Miracle Değirmenlik’te 18. hafta sonunda teknik adam değişikliği yaşandı.

Bu sezon hedefini Süper Lig’e çıkmak olarak belirleyen aksa 1. Lig ekibi Miracle Değirmenlik’te 18. hafta sonunda teknik adam değişikliği yaşandı.

MİRACLE DEĞİRMENLİK’TE BATSİ GİTTİ PERÇİNCİ GELDİ

AKSA 1. Lig ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te teknik adam değişikliği yaşandı. Deneyimli teknik adam Hüseyin Hacıömer (Batsi) ile yollar ayrılırken yerine genç antrenör Emre Perçinci ile anlaşmaya varıldı. Yeni başkan Hakan Törehan önderliğinde bu sezon tek hedefini Süper Lig’e çıkmak olarak belirleyen Miracle Değirmenlik, ligin 18. haftasında deplasmanda Çanakkale’yi 3-1 mağlup ederek puanını 33’e çıkarmıştı. Bu maçın ardından yönetim teknik patron Hüseyin Hacıömer ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu ayrılık sonrasında yönetim hiç zaman kaybetmeden Süper Lig’e giden yolda bu boşluğu doldurdu ve başarılı antrenör Emre Perçinci ile el sıkıştı. Miracle Değirmenlik’te 19. haftadan itibaren takımın başında Emre Perçinci yer alacak.

DENEYİMLİ İSİM HACIÖMER İLE 18 MAÇ

Miracle Değirmenlik’te ilk iki haftada görev yapan Celal Habeşoğlu’nun ardından ligin 3. haftasında göreve gelen Hüseyin Hacıömer, 18. hafta sonunda takımdan ayrıldı. Hacıömer bu periyotta takımıyla 16’sı lig, 2’si kupa olmak üzere toplam 18 maça çıktı. Deneyimli isimin başında Miracle Değirmenlik bu süreçte 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.

PERÇİNCİ DEĞİRMENLİK’İN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAK

Genç çalıştırıcı Emre Perçinci kariyerinde Yenicami, Karşıyaka, Gönyeli, Küçük Kaymaklı ve Cihangir takımlarında görev yaparak önemli başarılara imza attı. Perçinci bu sezon 4. haftada AKSA Süper Lig ekiplerinden Cihangir’in başına gelirken 12. haftada ise Mesarya ekibi ile yollarını ayırmıştı. Genç teknik adam şimdi ise Miracle Değirmenlik’in başarısı için kolları sıvayacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu