FutbolKıbrısManşetSpor

Miracle Karşıyaka’da Oshan dönemi

Ülkemizin kariyerli yabancı oyuncularından Michael Pote’yi geçtiğimiz günlerde kadrosuna katan Miracle Karşıyaka, Süper Lig’e ülkemizin en deneyimli ve başarılı teknik adamlarından Caner Oshan’ın yönetiminde adım atacak

Miracle Karşıyaka’da Oshan dönemi

KTFF Aksa 1’nci ligi 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Süper Lig’in yeni temsilcisi Miracle Karşıyaka, kulüp tarihinde ilk kez yükselme başarısını elde ettiği Süper Lig’de kalıcı olmak için kolları şimdiden sıvadı. Ülkemizin kariyerli yabancı oyuncularından Michael Pote’yi geçtiğimiz günlerde kadrosuna katan Miracle Karşıyaka, Süper Lig’e ülkemizin en deneyimli ve başarılı teknik adamlarından Caner Oshan’ın yönetiminde adım atacak.

Miracle Karşıyaka’nın ana sponsoru Miracle Cash&More direktörü Hakan Törehan’ın ofisinde Caner Oshan ile bir araya gelen Miracle Karşıyaka yönetimi, Oshan ile her konuda anlaşarak, takımı Oshan’a emanet etmek için el sıkıştı. Miracle Karşıyaka Başkanı Umut Düzdaban’ın yanı sıra, Miracle Cash&More direktörleri Hakan Törehan ve Ebru Törehan’ı sonrasında yeni sezon için başarı sözü verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu