KıbrısManşetToplum

Misafir olarak gittiği evden altın ve para çalan zanlının başka bir ikamette daha hırsızlık yaptığı tespit edildi

Geçtiğimiz haftalarda Doğancı'da misafir olarak gittiği evden ziynet eşyalar ve para çalan zanlının, daha öncede temizlik işlerine yardıma gittiği bir evden para, altın yüzük ve kıyafetler çaldığı tespit edildi.

Geçtiğimiz haftalarda Doğancı’da misafir olarak gittiği evden ziynet eşyalar ve para çalan zanlının, daha öncede temizlik işlerine yardıma gittiği bir evden para, altın yüzük ve kıyafetler çaldığı tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada; “09.08.2023 tarihinde, Doğancı’da bulunan bir ikametgahtan muhtelif ebatlardaki toplam 26 adet ziynet eşyası ve 5000 TL nakit parayı çalınması olayı ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, O.K.(K-53)’nin ayrıca 06-08 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Tepebaşı’nda bir ikametgahta temizlik işlerine yardımcı olduğu sırada, ikametgahın yatak odasındaki kıyafet dolabı içerisinde muhafaza edilen 5000 TL nakit parayı, 4 adet altın yüzüğü, 4 adet baş örtüsünü, 21 adet tişörtü ve 12 adet iç çamaşırını da çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs poliste tutuklu olup, soruşturma devam ediyor.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu