DünyaGenel

Mısır otelleri her şey dahilde hangi hileleri yapıyor?

Mısır’daki her şey dahil otellerin yemek kalitesinin bozulduğu belirtiliyor.

Argumentı i Faktı gazetesi, Rusya’da Mısır’daki her şey dahil otellerin kalitesiyle ilgili eleştirilere yer verdi. Haberde, Mısır’daki otellerin maliyetleri düşürmek için başvurduğu yollara dikkat çekildi.

Tur şirketleri ile otel sahiplerinin ve çalışanlarının görüşlerine yer verildi. Buna göre, Mısır’da gıda fiyatlarındaki artışından dolayı her şey dahil otellerde yemek kalitesi bozuldu.

DONDURULMUŞ ETLER, ERTESİ GÜN KULLANILAN YEMEKLER…

Mısır’daki otellerin genelde toptancılardan en ucuz dondurulmuş etleri satın aldıkları ve kalan gıdaların bir sonraki gün de başka yemeklerde kullanıldığını söyleyen uzmanlar, et yemeklerinin bu nedenle lezzetsiz olduğu uyarısını yaptı.

İÇKİLERE SU, KOKTEYLLERE GAZLI İÇECEK KATILIYOR

Şarapların gerçek olmadığı, diğer alkollü ve alkolsüz içeceklere su karıştırıldığı, kokteyllere de gazlı içeceklerin eklendiği belirtildi.

BİN RUBLEYE YENEN ŞEYLER…

Rus gazetesi, “Bir turist günde 1000 ruble için ne alıyor? Bir sebze dağı, donmuş balık, sulu alkol, bir ton yarı işlenmiş pizza ve yarı mamullerden yapılan kruvasanlar, konserve deniz ürünleri ve yeniden kızartılmış bayat et” yorumunu yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu