KıbrısManşetToplum

Motosikletle yayaya çarptı

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre Kashif Alı, dikkatsiz bir şekilde kullandığı motosikleti ile seyir halindeyken yaya olarak karşından karşıya geçmekte olan Şevval Arat'a çarptı. Kaza sonucu Arat,Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil serviste yapılan ilkyardım tedavisinden sonra sağ ayakta kırık teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alındı

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre Kashif Alı, dikkatsiz bir şekilde kullandığı motosikleti ile seyir halindeyken yaya olarak karşından karşıya geçmekte olan Şevval Arat’a çarptı. Kaza sonucu Arat,Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil serviste yapılan ilkyardım tedavisinden sonra sağ ayakta kırık teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alındı.

“01.11.2022 tarihinde, saat 19:00 raddelerinde Lefkosa’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi boyunca PG 859 plakalı motosikleti Gönyeli çemberine doğru soldan ikinci şerit içerisinde dikkatsiz bir şekilde kullanan Kashif ALI (E-22) yol üzerinde bulunan trafik ışıkları ile kontrollü yaya geçidine geldiğinde tarafında yeşil ışık yandığı için yoluna devam etmesi sonucu, o esnada seyir istikametine göre solundan sağına doğru yaya geçidinden yolu karşıdan karşıya geçmekte olan Şevval ARAT’a (K-19) çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan yaya kaldırılmış olduğu Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil serviste yapılan ilkyardım tedavisinden sonra sağ ayakta kırık teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu