KıbrısManşetSiyasetToplum

Müdür Bey 2021 yılında polise gittik diyor

Sosyal Sigortalar Dairesi Müdürü Tahir Serhat, ilaç konusunda 2021 yılında tespitleri olduğu ve bu yönde polise intikal eden dosyanın ilerletilmediğini açıkladı

Sosyal Sigortalar Dairesi Müdürü Tahir Serhat, ilaç konusunda 2021 yılında tespitleri olduğu ve bu yönde polise intikal eden dosyanın ilerletilmediğini açıkladı.

Evet müdür beyin böyle bir iddiası var. Ve elbette bu çok önemli bir iddia. Müdür bey 2021 yılından bahsediyor,yıl 2023.. Aradan 2 yıl geçmiş. Bu süre çok uzun bir zaman aralığı, dolayısıyla 2021 yılında ilgili kurum tarafından fark edilen ve polise intikal ettirilen bu konu bugün yani 2023’de büyük bir skandala dönüştü.

Dolayısıyla 2021’de dikkate alınmayan bu konunun hasıraltı edilmesini sağlayanların da aynı kapsamda ortaya çıkarılması gerekmez mi? Elbette gerekir..

Hoş bu iddiayı ortaya atan alelade bir kişi değil,ilgili kurumun müdürüdür.

Ve müdür beyin ifadesi çok net.

Biz kurum olarak diyor bu durumu 2021’de polise intikal ettirdik..

Peki ya sonra?

Sonrası belli ki yok.

Yıl 2023..

Ve konu patlıyor.

O gün sunulan deliller, ya da belgeler soruşturma için yeterli değil miydi?

Neden bu konunun üzerine gidilmedi?

Dolayısıyla 2021’den 2023’e gelinceye dek  ne olup bittiğini polis topluma izah etmek durumundadır..

Çok açık ki o gün bu konuda bir ilerleme kaybedilseydi, yani gerekli araştırma, soruşturma yapılsaydı bugün iddia edilen bu büyük olay vuku bulmazdı, ayrıca bu sakat sistemin yanlışlığı ve suiistimale açık tarafı iyileştirilebilir, kimseyi yanlışa motive etmezdi…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu