KıbrısManşetToplum

Muhtarlar Derneği Başkanı Darbaz: Muhtarlık kurumlarının modern bir yapıda olmasını umut ediyorum!

KKTC Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Akay Darbaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladıç

Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Darbaz, hizmetleriyle vatandaşa devlet kurumları ilişkilerinde aracı bir rol görevinde bulunan tüm muhtarların gününü kutlayarak muhtarlara daha ilgi ve yardım edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Akay Darbaz’ın mesajı şu şekilde.

“Köy ve mahalle halkı tarafından demokratik bir şekilde vatandaşın güvenini kazanarak seçilmiş muhtarlarımız her türlü imkansızlıklara , zorluklara rağmen üstün gayret ve hizmetleriyle vatandaşımıza devlet kurumları ilişkilerinde aracı bir rol görevinde bulunuyor.

Ayrıca projeler hazırlayıp hayata geçiriyor, diğer taraftan da çağdaş kamu yönetimi anlayışıyla hizmet verip , katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Bu vesileyle muhtarlarımızın daha verimli olabilmesi adına muhtarlık kurumlarının modern, çağdaş bir yapıda olmasını ve donatılmasını umut ediyorum.

Tüm kurum , kuruluş, sorumlu ve yetkililerin, daha çok ilgi ve yardımlarını temenni eder, muhtarlarımıza gereken önem ve itibarın gösterilmesi dileği ile başta muhtarlarımız olmak üzere, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu