GenelKıbrısKültür SanatMagazinManşetYaşam

Muhteşem gecenin yankıları sürüyor

Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli ödül organizasyonu olan ‘Turizm ve Başarı Ödülleri, ülkemizde ve Türkiye’de gündem olmaya devam ediyor

Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli ödül organizasyonu olan ‘Turizm ve Başarı Ödülleri, ülkemizde ve Türkiye’de gündem olmaya devam ediyor.

BAŞARILI ORGANİZASYONLARIN MİMARI
Hayriye Vurdu organizasyonu ile ülkemizde ilk kez düzenlenen Turizm ve Başarı Ödülleri, Chamada Prestige Hotel’de gerçekleşen ve GIYNIK TV’de canlı yayınlanan görkemli törenle sahiplerini bulurken, organizasyonun başarısı Türkiye basınında yankılanmaya devam ediyor. Anlamlı gece, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, Turizm ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu gibi ülke siyasetinin önde gelen isimlerinin yanı sıra, sanat, iş ve medya dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Organizasyonun mimarı Hayriye Vurdu’nun başarısı da takdir ediliyor.

MUTLU ÇİFT DE GECEDE YER ALDI
Yavuz Şeçkin ve Gizem Özdilli’nin sunuculuğunu gerçekleştirdiği geceye; Yıldırım Mayruk, Uğurkan Erez, İvana sert, Ahmet Selçuk İlkan, Hakan Aysev, Tuğba Özerk, Barbaros Şansal, Yaşar ipek, Özge Ulusoy, Günay Museyeva, Demet Şener ve Türkiye’den gelen birçok ünlü isim renk kattı. Başarılı gecede, mutluluklarıyla herkesi kıskandıran Zuhal Topal ile Korhan Saygıner Çifti de bulunarak ödüllerini aldı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu