KıbrısManşet

Mülteci teknesinde yaşanan feci olayda, 1 kişi ağır yalandı

Gaziveren sahilinde, bugün saat 00:10 sıralarında, düzensiz göçmen taşıyan bir teknenin Gaziveren sahil şeridinde yaklaştığı esnada, içerisinde bulunan göçmenlerin tekneden denize atlayarak sahile çıktıkları ve aralarında bulunan bir göçmenin tekneden atladığı sırada muhtemelen teknenin motor pervanesine çarparak ağır şekilde yaralandığı tespit edildi

Gaziveren sahilinde, bugün saat 00:10 sıralarında, düzensiz göçmen taşıyan bir teknenin Gaziveren sahil şeridinde yaklaştığı esnada, içerisinde bulunan göçmenlerin tekneden denize atlayarak sahile çıktıkları ve aralarında bulunan bir göçmenin tekneden atladığı sırada muhtemelen teknenin motor pervanesine çarparak ağır şekilde yaralandığı tespit edildi.

Toplamda 6 erkek düzensiz göçmen tutuklanırken, olay sonucu ağır şekilde yaralanan bir erkek göçmen ise kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Operasyon kapsamında ayrıca, söz konusu düzensiz göçmenlerin, onaylanmış liman olmayan bir sahil şeridinden KKTC’ye kanunsuz olarak girişlerinde işbirliği yaptıkları tespit edilen 4 kişi tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu