KıbrısManşet

Murat: Kutlu Adalı Cinayeti için yeni bir süreç başladı

Avukat Aslı Murat, Sedat Peker’in yayınladığı video serisinde bugün sabah çıkan ve Kutlu Adalı cinayetine de yer veren videoyu esas alarak polis teşkilatının ne yapacağı ve yapması gerektiği konusunda öngörüde bulundu

Avukat Aslı Murat, Sedat Peker’in yayınladığı video serisinde bugün sabah çıkan ve Kutlu Adalı cinayetine de yer veren videoyu esas alarak polis teşkilatının ne yapacağı ve yapması gerektiği konusunda öngörüde bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat, Peker’in videosunda Kutlu Adalı cinayetine değinilmesi ve yeni iddiaların ortaya koyulması sonucu yeni bir soruşturma sürecinin başlaması gerektiğini ve ilk olarak Mehmet Ağar’dan başlayabileceklerini söyledi.

Murat’ın açıklaması şu şekilde:

“KKTC Polis Teşkilatı önemli bir sınav verecek. Ceza Hukuku sistemimize göre, hiçbir suç şikayete ve zamanaşımına bağlı değildir.

Bugün Sedat Peker tarafından yayınlanan ve gazeteci Kutlu Adalı’nın öldürülmesi – cinayetin planlanması ile ilgili adı geçen herkes hakkında soruşturma başlatılması gerekir.

Herkese kolay gelsin. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Polis bir videoda söylenenler ile harekete geçemez basitliği sizi kurtarmaz. Yasa gayet açık ve nettir. İddialar ihbar niteliğindedir.

Özetle, Kutlu Adalı cinayeti için yeni bir süreç başladı. Tozlu dosyayı temizleyip işe başlayabilirsiniz. Mehmet Ağar beyefendinin ifadesini alarak yol alabilirsiniz”.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu