KıbrısManşetSpor

Mustafa Sabancı Anı Ligi’nde şampiyon GMBTK

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından düzenlenen 2023 Mustafa Sabancı 16 Yaş Takımlararası Tenis Ligi tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından düzenlenen 2023 Mustafa Sabancı 16 Yaş Takımlararası Tenis Ligi tamamlandı

RAKETLER SABANCI ANISINA SALLANDI:

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından organize edilen 2023 Mustafa Sabancı 16 Yaş Takımlararası Tenis Ligi, federasyon kortlarında gerçekleşen çok çekişmeli ve zevkli final karşılaşmaları ile tamamlandı. Turnuvada şampiyon Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) Beyaz Takımı oldu.

FİNALDE GMBTK TAKIMLARI KAŞRILAŞTI

2023 Mustafa Sabancı Anı Ligi’nde final karşılaşmasında iki takım ile lige katılan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Beyaz Takımı ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Mavi Takımı karşılaştı. Finalde 4-1’lik skorla kazanan GMBTK Beyaz Takımı şampiyonluğa ulaştı.

ÜÇÜNCÜLÜK PAKAN SPOR’UN

Ligin üçüncülük maçında Girne Belediyesi Tenis Kulübü ile Pakan Spor Kulübü Derneği karşı karşıya geldi. Bu maçı 5-2’lik skorla kazanan Pakan Spor Kulübü Derneği ligi üçüncü sırada, Girne Belediyesi Tenis Kulübü de dördüncsü sırada tamamladı. Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere takımlara kupa ve madalyaları federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu