Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Naimoğulları: Hükümet her zaman olduğu gibi yine ithalatçının cebini doldurma peşindedirler

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, Bakanlar Kurulu’nun et ithalatına izin verme kararına tepki göstererek, bu kararla hükümetin “üretici üzerinden birkaç kişiye daha fazla rant sağlamayı hedeflediğini” savundu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, Bakanlar Kurulu’nun et ithalatına izin verme kararına tepki göstererek, bu kararla hükümetin “üretici üzerinden birkaç kişiye daha fazla rant sağlamayı hedeflediğini” savundu.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 28 Nisan tarihli Bakanlar Kurulu toplantısında et ithalatı konusunda bir karar alındığına işaret ederek, “Bu kararla hesapta et ihtiyacının karşılanması ve et fiyatlarının dengede kalması hedeflenmiştir. Aslında alınan bu kararla hedeflenen, ülkedeki üreticiyi terbiye etmek ve üretici üzerinden birkaç kişiye daha fazla rant sağlamaktır” ifadelerine yer verildi.

“Bu ülkenin Bakanlar Kurulu’nun ve Tarım Bakanlığının gailesi ne üreticidir ne de Kıbrıs Türk halkıdır” diyen Naimoğulları, “Ülkede denetim noktasında özürlü bu hükümet sadece denetim yaparak haksız kazanç sağlayan ve halkı soyan hırsızları kontrol altına alacağına köyünde bin bir zorlukla üretim yapmaya çalışan zavallı çobanın ekmeğine göz dikmiştir… Hükümet her zaman olduğu gibi yine ithalatçının cebini doldurma peşindedirler” diye devam etti.

Naimoğulları, Birliğin 2 Mayıs Salı günü saat 12.00’de Tarım Bakanlığı önünde, konuyla ilgili basın açıklaması yapacağını da duyurdu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu