GenelKıbrısManşetToplum

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli ekipler takibe aldığı 7 kişiyi suçüstü yakaladı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli ekipler takibe aldığı 7 kişiyi suçüstü yakaladı

DEVRİM DEMİR

Girne’de uzun bir süredir aldığı her ihbarı değerlendiren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis ekipleri Ozanköy’de yakın takibe aldıkları üç yıldızlı bir otelde kokain partisi yapan dördü kadın yedi kişiyi suçüstü yakaladı.

Ozanköy’de faaliyet gösteren bir otelin 207 ve 208 no’lu odalara baskın yapan ekipler, üzerinde kokain türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan çok sayıda emareye de el koydu. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren soruşturmada, üç zanlı gönüllü ifade vererek kokain türü uyuşturucu maddeyi hep birlikte aldıklarını itiraf etti.

Zanlılar M.T., İ.B., S.O., Y.Ç., K.M., S.D., K.T., tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Mahkeme soruşturmanın selameti açısından tüm zanlıların birer gün tutuklu kalmasına karar verdi.

ZANLI İ.B. ODADAN KAÇMAYA ÇALIŞTI…
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Çavuş, operasyonu 26 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiklerini anlattı.

Zanlıların ‘Kokain uyuşturucu madde alma ve verme’ suçlarından tutuklandıklarını kaydeden Çavuş, alınan bir ihbar üzerine Ozanköy’de faaliyet gösteren bir otele baskın yaptıklarını kaydetti.

Otelin 207 ve 208 no’lu odalarına baskın yapıldığını kaydeden polis memuru Ali Çavuş, zanlı M.T.’nin kaldığı 208 no’lu odada zanlılar S.O., K.T., ve Y.Ç.’nin suçüstü tespit edildiğini söyledi.

Polis devam eden aramalarda, zanlı İ.B.’nin kalmakta olduğu 207’no’lu odadan kaçmaya çalıştığı esnada yakalandığını, aynı odada zanlılar K.M., ve S.D.’nin de yakalandığını ifade etti.

POLİS: İKİ ODADA BİRÇOK EMARE ALDIK
Soruşturmayı yürüten polis, sabahın ilk ışıklarına kadar soruşturmayı derinleştirdiklerini, zanlıların kaldığı her iki odada öğütücüden, hassas teraziye, uyuşturucu içiminde kullanılan üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan kaşık, kepçe ve mumların emare alındığını kaydetti.

Soruşturmanın çok ciddi olduğunu kaydeden polis, zanlıların üçünün gönüllü ifade verdiğini cep telefonlarının incelenmek üzere emare olarak alındığını belirterek, bazı zanlıların kokain türü uyuşturucu maddeden bir miktar 2 bin 500 TL karşılığında zanlı M.T.’den aldıklarını itiraf ettiklerini söyledi. Zanlı M.T.’nin yapılan sorgulamasında uyuşturucu maddeyi kimden aldığı yönünde ifade vermediğine de değinen Çavuş, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 1’er gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu