GenelKıbrısManşet

Nasiboğlu: Bu sistem kesinlikle işe yaramıyor

Koronavirüse yakalanan Sonuç Nasiboğlu Sağlık Bakanlığı ve KKTC Devleti'nden Covid olduğu için özür diledi. Karantina süresi boyunca kontrol edilmediğin, PCR testlerinin yapılmadığını hatta çağrı merkezine ulaşmayı başardığında telefonda kötü muamele gördüğünü  çektiği video ile anlatan ve sosyal medyadan paylaşan Sonuç Nasiboğlu, “Covid olduğum için devletimden özür dilerim” dedi.

Koronavirüse yakalanan Sonuç Nasiboğlu Sağlık Bakanlığı ve KKTC Devleti’nden Covid olduğu için özür diledi. Karantina süresi boyunca kontrol edilmediğin, PCR testlerinin yapılmadığını hatta çağrı merkezine ulaşmayı başardığında telefonda kötü muamele gördüğünü  çektiği video ile anlatan ve sosyal medyadan paylaşan Sonuç Nasiboğlu, “Covid olduğum için devletimden özür dilerim” dedi.

Paylaştığı videoda,  “Covid olduğum için devletimden özür dilerim sistemlerinin bu şekilde işlediği için, pandemiye gittiğimizde bizi kontrol etmedikleri için 1102’ye 50 dakikada anca ulaşabildiğimiz için çağrı merkezindeki çalışanların bize hoşgörülü ve güzel davrandığı (!) için,  Covid olduğum için özür dilerim” ifadelerine yer beren Nasiboğlu,   10 Aralık’ta pozitif olduğunu 11’nide güvende kal bilekliğini takmaya gittiğini orada kontrol edilmeyeceğini öğrendiğini 11’nci günde bilekliğin herhangi bir turkcell bayisinden çıkarılacağını,  kişinin isteğine bağlı olarak PCR yapıldığını aktardı ve Durumunun kötüleşmesi halinde bir doktor numarası aldığını belirtti.

1102’ye ulaşamadığını belirten Nasiboğlu ulaştığında da çağrı merkezi çalışanları tarafından uğradığı muameleyi şu sözlerle aktardı, “Hasta durumda çağrı merkezindeki ukala memurlarımız var. Ne yazık ki biraz önce basit bir soru sormak için aradığımda bana aptal muamelesi yapan Fatma Hanım’a çok teşekkür ederim.  Allah düşürmesin bunların eline. Ben sonuna geldim durumun ama başkaları için bu videoyu çekiyorum. Devletimizin sistemi nasıldır hiçbir fikrim yok. Gittikçe kötüleşiyor.  Sorumu dinlemeden geri zekâlı muamelesi görmeye başladım ve telefonda tartışmaya başladık.  Sadece aklım karıştı 21’i yazıyordu neden 22’si yazıyordu neden böyle yazıyor diye aradım. Yanlış yapmak istemediğim için bu soruyu sordum. 11’inde kaydımın yapılmadığını geç yazıldığını öğrendim.  Allah’a emanet yaşıyoruz hiçbir şekilde sağlığınız kontrol edilmiyor iki buçuk yaşında yanımızda yaşayan bir yeğenim var. Her üç günde bir PCR yapmaları gerekiyor ama telefondaki bayan bizim gitmemiz gerektiğini söylüyor.  Yasak olduğu halde bizim çıkmamız gerektiğini söylüyor.  Ablam bileklik taktırmaya gittiğinde oradaki çalışanlar soru sormak mecburiyetinde kaldı ve buraya sakın gelme, bizim dinleme alanımız uzaklaş buradan diyerek ablama da saygısız davranışlarda  bulunmuşlardır.  Kesinlikle bu sistem işe yaramıyor resmen insanlara evde gidin ve ölün diyorsunuz. Hayatımda hiç kimseye beddua etmedim sizi de Allah’a havale ediyorum” dedi.

 

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu