EkonomiKıbrısManşet

Near East Bank’ın yükselen yıldızı Mustafa Akpolat

Near East Bank tarafından her yıl düzenlenen şubeler arası hedef yarışında, 5 yıldır ödüllere adeta ambargo koyan Dereboyu Şubesi ve Şube Müdürü Mustafa Akpolat, 2020 yılında da yine yılın en iyileri olmayı başardı

Near East Bank tarafından her yıl düzenlenen şubeler arası hedef yarışında, 5 yıldır ödüllere adeta ambargo koyan Dereboyu Şubesi ve Şube Müdürü Mustafa Akpolat, 2020 yılında da yine yılın en iyileri olmayı başardı.

Her yıl düzenlenen şubeler arası hedef yarışında, yılın en iyi şubesi, en iyi şube müdürü ve en iyi müşteri temsilcileri gibi alanlarda verilen ödüllerde, 2020 yılın en iyi Near East Bank şubesi Lefkoşa Dereboyu Şubesi olurken, en iyi şube müdürü de Dereboyu Şubesi Müdürü Mustafa Akpolat oldu.

Pandemi nedeniyle Aralık ayında gerçekleştirilemeyen ödül töreni dün gerçekleştirilirken, 2016 yılından beridir her yıl en iyi şube müdürü ödülünü alarak adeta Near East Bank’ın yükselen yıldızı haline gelen Mustafa Akpolat, ödülünü Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap’ın elinden aldı.

Başarının Tesadüf olmadığını ve çok çalışarak başarıya ulaştıklarını vurgulayan Akpolat, “Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu