EkonomiGenelKıbrısManşet

Near East Hayat “Benim Sigortam” artık mobilde !

Near East Hayat’ın, sigorta sektöründe ürün ve hizmet ayağındaki bilgi birikimini, teknolojik alt yapısı ve güçlü gelecek vizyonu ile dijital dönüşüm alanında da gösterdiği projesi “Benim Sigortam” web den sonra artık mobil uygulaması ile sigortalılarına daha da kolaylık sunuyor.

Near East Hayat ve Near East Technology işbirliği ile Şubat 2021’de hayata geçirilen, “Benim Sigortam” projesi web sitesi üzerinden devreye alınarak; sigortalıların hayat poliçeleri ile ilgili tüm bilgilere doğrudan ulaşabilmesi sağlanmıştı. Kısa süre içerisinde projenin mobil uygulaması tamamlandı ve müşterilerin kullanımına sunuluyor.
Apple store ve Google store üzerinden cep telefonlarına indirilebilen “Benim Sigortam” mobil uygulama, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak hayat poliçeleri prim ödemelerinden, tazminat süreçlerine kadar kullanıcının tüm bilgilere anında erişebilmesini ve birikimlerini takip edebilmesini sağlıyor.

Near East Hayat, böylece ihtiyaca cevap veren çeşitli sigorta ürünlerini sunmanın yanı sıra satış ve satış sonrası kaliteli hizmet için dijital entegrasyon ile online işlemlerde sigortalılarına verdiği hizmeti artırmaya devam ediyor.

HAYAT SİGORTANIZ İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER CEPTE!

Near East Hayat – Benim Sigortam Mobil Uygulaması aracılığı ile müşterilerimize tüm poliçelerini detaylı olarak inceleyebilme; ödenen primleri, birikimlerini görebilme ve tazminat başvurusunda bulunma imkanı sunuluyor. Ayrıca, adres, ödeme şekli ve birikimli hayat ürünlerine ait katkı payı değişikliği gibi talepler de mobil üzerinden iletilebiliyor.

Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün, “Benim Sigortam Projesi’ni hazırlarken amacımız hizmetlerimizi dijital ortama taşımak ve sürekli geliştirmekti. Öncelikli olarak web üzerinden bu hizmeti başlatarak, sigortalılarımızın hayat sigortaları ile ilgili bilgilere erişmesini ve deneyimlemesini sağladık. Mobil uygulama ise bu projenin diğer önemli ayağıydı, günümüzde mobil aracılığı ile hız, kolay ve güvenli erişim kullanıcıların hem üründen hem de hizmetten daha verimli faydalanabilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle Near East Hayat Benim Sigortam mobil uygulamasını hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Grup şirketlerimizden Near East Technology ile yeni geliştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda hem web hem de mobil uygulama üzerinden müşterilerimizin hayat ürünlerinin yanı sıra sağlık ürünleri bilgilerine erişebilmelerini de sağlayacağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu