EkonomiGenelKıbrısManşetSiyasetToplum

Neşe: UBP’den beklentimiz bunlar değildir!

Turizm Emekçileri İnisiyatifi Sözcüsü Fuat Neşe, ülkemizde son günlerde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak, UBP ve halk için kurtarıcı rolünü üstlenmek zorunda kalan Başbakan Faiz Sucuoğlu'nun bu misyonu kaldıramadığının göründüğünü ifade etti.

Turizm Emekçileri İnisiyatifi Sözcüsü Fuat Neşe, ülkemizde son günlerde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak, UBP ve halk için kurtarıcı rolünü üstlenmek zorunda kalan Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun bu misyonu kaldıramadığının göründüğünü ifade etti.

Sonuç itibariyle ile ilk günlerde de kabine değişikliğine gidileceğinin sinyalinin verildiğini hatırlatan Neşe, halk diliyle beklentilerin dışında bir reaksiyon gösteren veya göstermek zorunda kalan Başbakan Sucuoğlu’nun herkes tarafından dillendirilen bir kabine değişikliğini yaparak söylentileri onaylamış olduğunu aktardı.

Turizm Emekçileri İnisiyatifi Sözcüsü Neşe, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hasan Bey idari anlamda yaşı itibariyle şu anda hem mektepli hem de alaylı konumda olduğundan dolayı doğru tercihtir. Tecrübeli ve yıllardan beridir gelen sorunlara aşina olduğundan nereden başlaması gerektiğini bilen bir cevher olduğu inancındayım.

Halk olarak büyük beklentilerle bu oy ve milletvekilini çıkaran UBP’den beklentimiz bunlar değildir.

Bizler artık hayatımızda yaşadığımız bu zorlu sürecin bir son bulmasını ve ivedilikle çözümler üretilmesini istiyoruz.

Bizlerin ne bekleyecek zamanı ne de buna dayanacak gücü kalmamıştır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu