KıbrısManşetSiyaset

Neşe: Verilen sözler tutulmazsa yeniden sahalara döneceğiz

Bir süre önce Başbakanlık önünde 'Açlık Çadırı' eylemine başlayan Turizm Emekçiler inisiyatifi taleplerinden biri olan 12 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak 'Kapalı Devre Turizm' açılımı nedeniyle eylemlerini sonlandırma kararı aldıklarını ancak verilen sözlerin takipçisi olacaklarını ve gerektiği taktirde eylem planlarını devreye sokacaklarını duyurdu

Bir süre önce Başbakanlık önünde ‘Açlık Çadırı’ eylemine başlayan Turizm Emekçiler inisiyatifi taleplerinden biri olan 12 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak ‘Kapalı Devre Turizm’ açılımı nedeniyle eylemlerini sonlandırma kararı aldıklarını ancak verilen sözlerin takipçisi olacaklarını ve gerektiği taktirde eylem planlarını devreye sokacaklarını duyurdu.

Turizm Emekçileri İnisiyatif sözcüsü Fuat Neşe yaptı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“SONUNDA HEYECANLA BEKLEDİĞİMİZ GÜN GELDİ”

“Sonunda heyecanla beklediğimiz gün geldi… Turizm Emekçileri İnisiyatifi Yönetimi olarak yanımızda ve gönlümüzde hissettirdiğin bu güçle başardığımızı bilmenizi istiyoruz ve sizlere desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

Bizleri açlık çadırında yalnız bırakmayan turizm paydaşlarına ve değerli fikirlerinin yanında bizlere desteğini açıklayan tüm bireylere, gruplara, milletvekillerine ve bakanlara ayrıca şükranlarımızı iletiyoruz. Taleplerimizden biri olan 12 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak ‘Kapalı Devre Turizm’ açılımı ile işine dönecek arkadaşlarımıza öncelikle başarılar diliyoruz.

Turizm Emekçileri ve Paydaşları olarak zor bir süreçten geçeceğimizin farkındayız. Adım adım daha güzel günlere ulaşabilmek için çabalarımızın devam ettiğini bilmenizi istiyoruz. Bu süreçte en son talebimizin gerçekleşmesine ve tüm paydaşlarımızın işine geri dönmesine, aşını kazanabilmesine kadar desteğinize ihtiyacımız vardır.

İşimizi, ekmeğimizi kazanana kadar, taleplerimizin peşinde koşarak, daha sonrasında süreci adım adım takip ederek verilen sözlerin tutulması için bizlere destek veren yöneticilerimizi unutmayacağımız gibi destek vermeyen ve samimi olmayan yöneticilerimizi de unutmayacağız.

Bireysel menfaatleri için, bizler açken tok yatanlar, cesaret gösteremeyip bize uzaktan destek açıklayıp inandırıcı olmayanlar, hiçbir siyasal talebi olmayan biz emekçileri görmezden gelenler, bileğinin hakkıyla kazandığı emekçinin çayında sofrasında gözü olanlar, bir ülkenin en önemli mihenk taşı olan insan emeğine saygı duymayanların sözcülüğünü üstlenen sağlık üst kurulu sizleri de unutmayacağız.

Bu süreçte sakinliğimizi koruduğumuz halde bizleri ayrıştırarak, görmezden gelerek, duymayarak, yokluğa, açlığa, itibarsızlığa yönelttiğinizi bilerek defalarca ayağınıza geldik…

Bizleri sağlık diye diye sağlığımızdan ederek, işlerimizden uzaklaştırıp sosyal yaşam standartlarımızın ve aile düzenimizin bozulmasına sebep olarak, çocuklarımızın geleceğini çalarak zor bir sürece zorlamaya devam ediyorsunuz. En kısa sürede bu yanlıştan dönmenizi umut ediyoruz.

Bizler de hakkımız olan süreci takip ederek gelişmeler doğrultusunda eylem planlarımızı gözden geçireceğiz. Verilen sözlerin tutulmaması durumunda eylem programımızı devreye sokarak haklı davamızın peşinde koşacak, tekrardan sahalara döneceğiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu