GenelKıbrısManşet

Nilden Bektaş Erhürman, Taşkent Doğa Parkı’nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın eşi Nilden Bektaş Erhürman, Taşkent Doğa Parkı’nı ziyaret ederek, yetkililerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın eşi Nilden Bektaş Erhürman, Taşkent Doğa Parkı’nı ziyaret ederek, yetkililerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Taşkent Doğa Parkı’nın kamu yararı adına oldukça anlamlı bir yatırım olduğunu belirten Nilden Bektaş Erhürman, emeği geçen ve bu bağlamda katkı koyan herkese teşekkür etti.

Tesisin yaban hayat koruma üniteleri ve laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Nilden Bektaş Erhürman, Doğa Parkı yetkililerinden yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Erhürman, doğal hayatı korumak amacıyla yürütülen bilimsel ve teknik çalışmaların çok değerli olduğunu da vurguladı.

Nilden Bektaş Erhürman, kâr amacı gütmeyen bir kurum olan Taşkent Doğa Parkı’nın bütünüyle çok büyük bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun altını çizerek, yürütülen çalışmalarda iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette, Nilden Bektaş Erhürman’a Cumhurbaşkanlığı Çevre Danışmanı İbrahim Alkan da eşlik etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu