DünyaKıbrısManşetSpor

Northernland Sports Fest nefes kesti

Yüzlerce sporcunun yer aldığı ve her branşta keyif ve çekişmeli mücadelelerin olduğu NorthernLAND Sports Fest (NSF23) 3 gün boyunca çok başarılı turnuvalara sahne oldu

DÜNYA YILDIZLARI ÜLKEMİZDE BULUŞTU:
Yüzlerce sporcunun yer aldığı ve her branşta keyif ve çekişmeli mücadelelerin olduğu NorthernLAND Sports Fest (NSF23) 3 gün boyunca çok başarılı turnuvalara sahne oldu. Festivalin en ilgi çeken organizasyonlarından olan Grand Sapphire Championship, crossfit’te dünya yıldızlarının da yer aldığı çok çekişmeli bir turnuva olarak kayıtlara girdi. İskele Long Beach, Pera Mackenzie’de gerçekleştirilen Grand Sapphire Championship, zorlu etapları ile sporcuları oldukça zorlarken, izleyenleri de heyecanlandırmayı başardı.

8 KATEGORİDE 142 SPORCU YARIŞTI, ETAPLAR NEFES KESTİ
Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu ile ortak düzenlenen Cross Fit yarışması dünyada Cross Fit lisansı alan 20 organizasyondan birisi olurken, 8 kategoride 142 sporcuyu ağırladı ve 22 ülke bayrağını dalgalandırdı. Tüm sporcuların büyük memnuniyet duyduğu organizasyonun ödül töreni de büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Toplam 1 milyon TL’nin üzerinde ödül verilen Grand Sapphire Championship’te ödülleri Northernland Group CEO’su Taruz Güçlüer, Northernland Group Reklam ve Pazarlama Müdürü Feriha Yiğittürk, Northernland Sport Fest Koordinatörü Görkem Özbilen ve diğer yetkililer takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu