EkonomiKıbrısManşetSağlık

Northernland’tan duyarlı ve örnek davranış!

Ülkemizin ve Mağusa bölgesinin köklü kuruluşlarından Northernland Construction'ın şantiye personeli ve ofis personelinde çıkan pozitif vakalar nedeniyle, örnek bir davranış sergileyen firma, tedbir amaçlı olarak ofisindeki ve pozitif vaka çıkan şantiyelerindeki çalışmalara ara verme kararı aldı


Ülkemizin ve Mağusa bölgesinin köklü kuruluşlarından Northernland Construction’ın şantiye personeli ve ofis personelinde çıkan pozitif vakalar nedeniyle, örnek bir davranış sergileyen firma, tedbir amaçlı olarak ofisindeki ve pozitif vaka çıkan şantiyelerindeki çalışmalara ara verme kararı aldı.

“BÜYÜK BİR SORUMLULUK ALDIK”

Örnek bir davranış sergileyen Northernland Construction firmasının direktörü başarılı iş insanı Koral Bozkurt, “Hepimizin zor günlerden geçtiği bu dönemde, kişisel sorumluluklarımız yanında toplumsal sorumluluklarımız da var. Gerekli tedbirlerimizi aldık, ancak daha da büyük bir sorumluluk alarak, mecbur olmamamıza rağmen şirketimizi de bir süreliğine kapattık.

“HERKES CİDDİYETLE HASSAS DAVRANMALI”

Bu sürede herkesin ciddiyetle hassas olması gerekiyor. Personelimizin tamamı, bu sürede evlerinde ve izole olacaktır. Şimdi kendimizi, ailemizi sevdiklerimizi korumak kadar, işimizi ve aşımızı korumak sorumluluğu da hepimize aittir. Kapalı olduğumuz süre zarfında duyarlı olup, evimizde izole olup, kendimizi de sevdiklerimizi de koruyacağız” sözleriyle büyük taktir topladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu