EkonomiGenelKıbrısManşet

Noyanlar, 2023’te hedef büyüttü

Noyanlar Grubu, 50. yılına girerken yine sürprizlerle dolu bir yıla imza atmaya hazırlanıyor

Noyanlar Grubu, 50. yılına girerken yine sürprizlerle dolu bir yıla imza atmaya hazırlanıyor

YENİ SÜRPRİZLERE İMZA ATILACAK

Noyanlar Grubu, 50’nci yılına girerken yine sürprizlerle dolu bir yıla imza atmaya hazırlanıyor. “Geçmişten daha da güç alarak geleceğe dokunduklarını” vurgulayan şirket, 2022’yi uğurlayıp 2023’e merhaba demeye hazırlandığımız bu günlerde hedef büyüttüğüne işaret ediyor. Noyanlar, bir yandan inşaat sektöründeki güvenilirlik temelli konumunu koruyup güçlendirirken bir yandan da değişen ihtiyaçlara, beklentilere ve tüm jenerasyonlara hitap etmenin yeni yollarını arıyor. Noyanlar, 2023 yılında İskele ve çevresindeki yatırımlarıyla dikkat çekecek gibi görünüyor. Üçü Long Beach’te, biri Geçitkale’de olan dört yeni projenin, inşaat sektöründe ciddi bir ivmelenmeye neden olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

2023 YILI HEDEFLERİ NELER?

Noyanlar Şirketler Grubu’nun Satış Direktörü ve Yurtdışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan; şirketin 2023 yılı hedeflerini ve Kuzey Kıbrıs’a ekonomik, sosyal ve kültürel değer katma konusundaki özverili yaklaşımlarını anlatırken, insanların yaşamlarına dokunma konusundaki hassasiyetlerine dikkati çekti. 2022 yılının Kuzey Kıbrıs’ta “inşaat sektörünün patlama yılı” olacağını 2019’da vurguladığını hatırlatan Noyan, 2022’ye girerken tamamlanmış olan 680 birim konut projesinin hepsinin tükendiğini anlattı. Noyan ayrıca, “Riverside Residence projemizde ise 820 adet bitmiş ve satışa hazır konut bulunuyordu. Şu an onların da neredeyse %95’e yakını tükendi. 2022 yılı, firmamız açısından oldukça başarılı geçti” dedi.

BİNA DEĞİL, MUTLU YAŞAM İNŞA EDİYORUZ

Zarif Noyan, şirketin 2023 yılı beklentilerini şöyle özetledi: Noyanlar olarak; pandemi döneminde yaşanan sıkıntıların bir bakıma fırsata dönüştürülebileceğini anladık. Ailece vakit geçirirken, yeni projelerimizi nasıl yapacağımızın da hayallerini kurduk. Bu insana ve yaşama dair müthiş bir keşif süreciydi. Pandemi sonrası oluşan dünyada; bireyler olarak, yaşamın önemini daha çok anladığımızı ve kendimize daha çok vakit ayırabileceğimiz alanlara ihtiyaç duyduğumuzu hem fark ettik hem de birebir deneyimledik. Biz de Noyanlar Grup olarak yeni projelerimizin odağına; daha yeşil, daha doğal, daha konforlu yaşanabilir mekânların yaratılması hedefini koyduk. Misyonumuz bina değil, ‘mutlu yaşam’ inşa etmek.”

Noyanlar Şirketler Grubu’nun Satış Direktörü ve Yurtdışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan röportajımızın tamamını,

‘www.giynikgazetesi.com’da okuyabilirsiniz

Diğer Haberler

Başa dön tuşu