Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

“Noyanlar Group of Companies Klasik Otomobil Rallisi” yapıldı

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) organize ettiği Türkiye İş Bankası 2022 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası’nda sezon, en büyük ralli ile tamamlandı.

2022 KLASİK OTOMOBİL RALLİ ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI: Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) organize ettiği Türkiye İş Bankası 2022 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası’nda sezon, en büyük ralli ile tamamlandı. 11 organizasyon olarak planlanan 2022 sezonunda final, “Noyanlar Group of Companies Klasik Otomobil Rallisi” ile yapıldı. Geçtiğimiz hafta sonu 2 günlük programla Lefkoşa’da start aldı alan ralli Mağusa’da son buldu.

 

SALİH-YONCA ÇELİKER ÇİFTİ BİR KEZ DAHA ZİRVEDE :İlk günü ikinci sırada tamamlayan Salih-Yonca Çeliker çifti ikinci gün liderliği alarak ralliyi kazanmayı başaran ekip oldu. Bu sezon üçüncü yarışını kazanan ikili ayrıca G Klasmanı, Çiftler Klasmanı ve Mercedes Kupası’nı da kazanmayı başardı. İlk günün lideri İlker Canbulat-Nalan Canbulat ikilisi ise rallinin ikincisi oldu. E Klasmanı birincisi olan Canbulat çifti, Çitftlerde ise ikinci oldu. ilk günü dördüncü sırada tamamlayan fakat ikinci gün bir sıra yükselerek podyuma çıkmayı başaran İsmet Tufan-Ayşe Tufan ikilisi günün üçüncüsü oldu. Tufan çifti ayrıca çiftlerde üçüncü, E Klasmanı’nda ikinci ve VW Kupası’nda birinci olmayı başardı.

 

KLASMAN BİRİNCİLERİ VE KUPALARI KAZANANLAR:  F Klasmanı birincisi Tolga-Bedia Tekin çifti, H Klasmanı birincisi Hasan Gazi-Yağış Nazım ikilisi, T Klasmanı birincisi Veli Muslu-Burcu Kok ikilisi ve Kadınlar Klasmanı birincisi Fatoş Arca-Selda Cenkova ikilisi oldu. Markalarda ise Ford Kupası birinciliği Tolga-Bedia Tekin çiftine, BMW Kupası birinciliği Hüseyin-Can Karaoğlan ikilisine ve Mini Kupası birinciliği Hasan-Tezin Canpolat çiftine gitti. Ayrıca rallide “En iyi Derece Kupası”nı 0,141 saniyelik dereceleri ile Ali-Pembe Kelebek çifti almaya hak kazandı. “13’üncü Gelen Kupası”nı Hüseyin-Seral Eğlenceli ikilisi alırken, “Herşeye Rağmen Kupası”nı Polat-Ülfet Efendi ikilisi aldı. Yarış sonunda düzenlenen törende ödüller Noyanlar Group Of Companies Genel Direktörü Ahmet Noyan, Noyanlar Group Of Companies’den Ahmet Muratoğlu, KTKOD Başkanı Gökhan Necipoğlu ile KTKOD Yönetim Kurulu üyeleri ve Organizasyon Komitesi üyeleri tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu