GenelKıbrısManşet

Noyanlar’dan yılbaşı fırsatları

1973 yılında beri Kıbrıs insanının yaşamına olumlu dokunuşlar yapan Noyanlar, ‘yeni yılda yeni bir yaşam sloganıyla ‘fırsatı kaçırmayın’ diyor

1973 yılında beri Kıbrıs insanının yaşamına olumlu dokunuşlar yapan Noyanlar, ‘yeni yılda yeni bir yaşam sloganıyla ‘fırsatı kaçırmayın’ diyor

YATIRIM İÇİN BÜYÜK FIRSATLAR… Mimarlık, mühendislik ve inşaat alanlarında toplamda yarım asırdan fazla deneyime sahip Noyanlar Şirketler Grubu sürdürdüğü birden fazla proje için avantajlı kampanyalarını sürdürüyor. Kampanyalarının yılbaşı fırsatına dönüştürüldüğünü vurgulayan Noyanlar Group, özellikle yatırım yapacak olan vatandaşların bu fırsatları kaçırmaması çağrısında bulunuyor. Noyanlar, 2022 yılına girerken birçok projesinde kampanya hazırlığı yapıyor. İndirimler, vade imkânları ve daha birçok hediye sunacak, yeni yıla özel kampanyalar Noyanlar’da.

SEÇKİN PROJELER DEVAM EDİYOR… GIYNIK Property’nin Noyanlar Group kaynaklarından derlediği bilgilere göre 1973 yılında beri Kıbrıs’ta kaliteli yapılarıyla insanlarımızın yaşamına dokunan şirketin galen “Devam eden projeleri”; Sea Life Plus, Royal Sun Residence, Royal Life residence, Park Residence, Sea Pearl Residence, Royal Elite Residence, Four Season Life I, Four Seasons Life II, Riverside Life Residence ve Angel Towers olarak sıralanıyor.

PROJELERDEN SEÇMELER… Noyanlar Group’tan alınan bilgilere göre bu seçkin projelerin bazılarının özellikleri kısaca şöyle:

Angel Towers: Lüks konut ve ticari yapı tarzında tasarlandı. Mağusa’nın en merkezi konumunda yapılan Angel Towers bünyesinde residence ve alışveriş merkezi bulunuyor. Yeraltı otoparkına sahip, asansörlü 2 yüksek katlı apartmanlar ve 37 ticari dükkândan oluşan projede 1+1 ve 2+1 daireler var.

Four Seasond Life II: İskele bölgesinde denize sıfır 102 bin m² arazi üzerine 65, bin m² peyzaj alanı üzerine kurulu Four Seasons Life evleri İskele’yi en yalın haliyle hissetmenize imkân veren bir yaşam hayaliyle tasarlandı. Sadece evlerin içinde değil, evlerin dışında geçirilecek zamanın da ustalıkla kurgulandığı Four Seasons Life sahil evleri, size çevrenin doğal dokusunu konforla buluşturan huzurlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

Riverside Life Residence: “Hayal edebileceğiniz her şey burada” sloganıyla hayata geçiyor. Noyanlar Şirketler Grubu ile Kömürcügil İnşaat’ın ortaklaşa yürüttüğü ilk proje Long Beach’e yeni bir soluk vadediyor. Riverside Life’ın müşterilerinin mahremiyeti göz önünde bulundurularak iyi planlanmış mimarisi ve vaziyet planı ile konfor, kalite ve lüksü önemseyenlerin adresi olacağı belirtiliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu