DünyaManşet

Öfkeli kedi pilota pençe attı

Katar'ın başkenti Doha'ya gitmek üzere dün havalanan Tarco Aviation uçuşunda kokpitte beliren kedi korkmuş pilota pençe attı. 

 

Fox News verdiği haberle, kalkıştan yaklaşık 30 dakika ile bir saat sonra seyir irtifasına ulaşan uçakta yaşanan bu olayda kimsenin ciddi şekilde yaralanmadığını ve evcil kedinin muhtemelen gece uçağa bindiğini açıkladı.  Uçaktaki yolcular ve mürettebatın kediyi yakalama girişimleri başarısız olunca, pilot, Hartum Uluslararası Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Kendisini yakalamaya çalışan herkesten ustaca kaçan hayvanı hiçbir yolcu sahiplenmediği için, yetkililer kedinin kalkıştan önceki gece Hartum Uluslararası Havalimanı hangarında bulunan uçağa “sızmış” olduğundan şüpheleniyor. 

2004’TE BENZER VAKA

İşin garibi, bu bir kedinin havalimanı çalışanları veya kokpit ekipleri için ilk kez sorunlara yol açması değil. Ağustos 2004’te Avusturya’nın başkenti Viyana’ya giden bir Brüksel Havalimanı uçuşunun pilotuna bir kedinin saldırdığı bir olay meydana geldi. The Mirror’a göre, Avro RJ uçağında 62 yolcu vardı. 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu