GenelKıbrısManşet

Öğle saatlerinde öldürüldü, gece yarısı bulundu

Lefkoşa Surlariçi'nde Mevlevi Tekke Sokak'ta dün akşam, kendi iş yerinde hunharca katledilen Ayça Alav cinayetine ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı.

GIYNIK ÖZEL

Lefkoşa Surlariçi’nde Mevlevi Tekke Sokak’ta dün akşam, kendi iş yerinde hunharca katledilen Ayça Alav cinayetine ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı.

GIYNIK Gazetesi’nin aileye yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Alav’ın normal şartlarda her gün 3.30 civarında kızını okuldan aldığı öğrenildi.

Dün, kızını almaya gitmediği için Ayça Alav’a ulaşamayan okul yönetimi, eşi Eren Alav’a ulaştı. Kendisi yurtdışında olan Eren Alav, kızını okuldan alması için bir yakınını gönderirken, diğer yandan ise ulaşamadığı eşi için endişelenmeye başladı.

İş yeri kapalı ve kapısı kiltli olduğu için, iş yerinde olmadığı düşünülen Ayça Alav’a uzun süre ulaşılamayınca, dün akşam saatlerinde polis eşliğinde Mevlevi Tekke Sokak’taki Hit Bit isimli döviz bürosunun kapısı açıldı ve iş yerinin sende katında korkunç manzara ile karşılaşıldı.

Talihsiz kadının cansız bedeni, elleri ve ayakları bağlanmış şekilde bulunurken, olayın bir cinayet ve soygun olduğu da ortaya çıktı.

Henüz tespit edilemeyen miktarda nakit parayı çalarak kayıplara karışan cinayet ve soygun zanlılarının, Güney Kıbrıs’a kaçtıkları iddia ediliyor.

Ayça Alav’ın eşi Eren Alav’ın yurt dışında olduğu bir günde korkunç olayın yaşanması, cinayet ve soygunun planlı bir olay olduğu ihtimalini güçlendiriyor.

Cinayet ve soygun zanlılarının Ayça Alav’ın yanında çalışan personeli olduğu da iddia edilirken, cinayetin öğle saatlerinde yaşanması fakat olayın 23.00 sıralarında ortaya çıkması zanlıların kaçması için ellerinde uzun bir süre olduğu gerçeğini de gözler önüne seriyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu