Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Oğuz Veli ve Hala Sultan KKTC şampiyonu

Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği'nde şampiyonlar belirlendi

ORTAOKULLARARASI HENTBOL BİRİNCİLİĞİ TAMALANDI:
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetlerinde Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği tamamlandı. Kızlarda Oğuz Veli Ortaokulu, erkeklerde ise Hala Sultan İlahiyat Koleji KKTC şampiyonu oldu.


KIZLARDA ŞAMPİYON OĞUZ VELİ:

Ortaokullararası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği’nde üçüncülük ve final maçları dün Necati Taşkın Spor Salonu’nda oynandı. Üçer periyot şeklinde oynanan turnuvanın ilk finalinde kızlar karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen kızlar finalini Demokrasi Ortaokulu’nu setlerde 2-1 ve skor olarak 9-7 mağlup eden Oğuz Veli Ortaokulu kazandı ve şampiyon oldu.

ERKEKLERDE ZAFER HALA SULTAN’IN:
Yine büyük çekişmeye sahne olan erkekler finalinde ise Hala Sultan İlahiyat Koleji rakibi Yakın Doğu Koleji’ni setlerde 2-1 ve skor olarak 23-21 mağlup etti ve şampiyonluğa uzandı. Böylece Bahir Arnal nezaretinde uzun süredir disiplinli çalışmalarını sürdüren Hala Sultan son yıllarda şampiyonluklara ambargo koyan Yakın Doğu’nun serisini bitirmiş oldu.

ÜÇÜNCÜLER OSMAN NECAT VE DEMOKRASİ:
Final maçları öncesinde oynanan üçüncülük maçlarında kızlarda Osman Necat Ortaokulu, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni 44-2, erkeklerde Demokrasi Ortaokulu, Oğuz Veli Ortaokulu’nu 29-6 yenerek üçüncülüğü elde ettiler. Finaller sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları bakanlık ve okul yetkilileri tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu