KıbrısManşetSiyaset

Olgun Amcaoğlu: Biz babamızın yolundan gidiyoruz

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu Ersin Tatar’ın ikinci turun galibi olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti GIYNIK ÖZEL GIYNIK’a konuşan Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu verilen mücadelenin sonunda Başbakan Ersin Tatar’ı Cumhurbaşkanı olarak saraya taşımaktan mutlu olduğunu kaydetti

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu Ersin Tatar’ın ikinci turun galibi olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti GIYNIK TV’de konuşan Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu verilen mücadelenin sonunda Başbakan Ersin Tatar’ı Cumhurbaşkanı olarak saraya taşımaktan mutlu olduğunu kaydetti.

Bakan Amcaoğlu, babasının yolundan gittiğini ve bunun haklı gururu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kıbrıs’ta verilen mücadele ile ilgili geçmişte yaşananları sürekli olarak babasından dinlediğini ve ülküsünün buna göre şekillendiğini kaydeden Amcaoğlu, seçim tarihi belli olduğun günden itibaren mücadelesinin bu topraklarda özgür olarak yaşamak olduğunu ifade etti.

Amcaoğlu, Ulusal Birlik Partisi olarak hiçbir zaman kavgadan taraf olmadıklarını ve amaçlarının kutuplaştırıcı siyasetten uzak olduğunu belirtti. Erken seçim ve yeni oluşacak hükümet ile ilgili de konuşan Amcaoğlu, bu saatten sonra kriz olmayacağını kaydetti. Ülkenin hükümetsiz kalmayacağını kaydeden Amcaoğlu, erken seçimle ilgili meclisin aritmetiğine bakıldıktan sonra karar verileceğine değindi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu