KıbrısManşetToplum

Ölümüne vurdular

İskelede bir eğlence mekânında işlenen korkunç cinayetin detayları kan dondurdu...

İskelede bir eğlence mekânında işlenen korkunç cinayetin detayları kan dondurdu…


YUMRUK, TEKME
İskelede meydana gelen korkunç cinayetin ardından tutuklanan zanlılar Mehmet Yazıcı ile Doğu Ömer Alçıner, ‘Adam öldürme’ , ‘Vahim zarar’ ve ‘Ciddi Darp’ suçlarından mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede ifade veren Müfettiş Muavini Gürkan Kemaneci, Hüseyin Mavideniz’in eğlence mekânında huzursuzluk çıkardığı gerekçesi ile zanlı Mehmet Yazıcı tarafından dışarı çıkarılmak istendiği esnada, zanlının eli ile maktulün yüzüne yumruk vurup yere düşmesine sebebiyet verdiğini kaydetti. Kemaneci, Mavideniz’in yere düştüğü sırada yüzde 215 promil alkol tesiri altındaki zanlı Doğu Ömer Alçıner’ın de ayağı ile maktulün yüzüne ve eline bastığını dile getirdi.

YAZICI SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Müfettiş Muavini Gürkan Kemaneci, Mavideniz’in yere düştüğü zaman hayati bulgularının olduğunu ancak aldığı darbeler ile beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiğini söyledi. Zanlı Yazıcı’nın gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini belirten Kemaneci kanında yüzde 215 promil alkollü Alçıner’ın ifade vermediğini kaydetti.

POLİS: ÖLDÜRÜCÜ DARBE ALDI
Mahkemede Mavideniz’in otopsisine de değinen Kemaneci, gerçekleşen otopside Hüseyin Mavideniz’in öldürücü nitelikte aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiğini söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Kemaneci, zanlılar aleyhinde 3 gün tutukluluk talep etti. Mahkeme zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

İSKELE’DE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK
İskele’de eğlence mekânında güvenlik görevlileri tarafından hunharca katledilen Hüseyin Mavideniz cinayetine ilişkin zanlılar dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılırken, İskele Polis Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve Özel Harekât Şubesi ekipleri mahkeme çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis güvenlik seviyesini en üst noktada tutarken, zanlılar mahkemeye geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu