KıbrısManşetPolisiye – AdliSiyasetToplum

Ömer Tunç, Veysel Sare ve Musa Çiçek cezaevine gönderildi

Halil Falyalı ve Murat Demirtaş cinayeti zanlıları Ömer Tunç, Veysel Sare ve Musa Çiçek mahkemeye çıkarıldı, zanlılar hükümsüz tutuklu olarak 3 aylığına cezaevine gönderildi.

Halil Falyalı ve Murat Demirtaş cinayeti zanlıları Ömer Tunç, Veysel Sare, Musa Çiçek teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne getirildi.

Zanlılar mahkemeye polisin yoğun güvenlik önlemleri ile getirildi. Zanlıların getirildiği sırada polis yolu trafik akışına kapattı.

ZANLILAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Zanlılar hakkında hükümsüz tutuklu olarak 3 ay cezaevine gönderilmeleri talep edildi.

Mahkeme zanlıların 3 ayı aşmamak şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Müfettiş Murat Bayram mahkemede verdiği şahadetinde, soruşturmanın devam ettiğini ve aranan şahıslar olduğunu ancak zanlıların poliste tutuklu kalmalarına gerek kalmadığını, bugüne kadar temin edilen ifade ve emareler ışığında zanlıların suç mahallinde ve suçu birlikte işledikleri yönünde çok ciddi bulguların olduğunu açıkladı.

Bayram, DNA, atış atığı, KGYS, mahalli kamera görüntülerinden, GPS bilgileri cep telefonları görüşme kaydı ve data incelemelerinden zanlıların suçu birlikte istediklerine dair bulgular tespit edildiğini açıkladı.

Bayram ayrıca zanlı Ömer Tunç hakkında 2022 Ocak ayında sahte resmi evrak düzenleme, tedavüle sürme ve sahte resmi evrakla kayıt temin etme suçlaması ile soruşturma yürütüldüğünü açıkladı.

KAYNAK: KIBRIS POSTASI

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu