GenelKıbrısManşet

Önce öldürdü sonra ölüme sürdü

Ülke gündemi dün işlenen vahşi kadın cinayeti ve intihar olayı ile sarsıldı. Kız arkadaşı Kübra Aydın’ı defalarca bıçakladıktan sonra ailesini arayarak cinayet işlediğini itiraf eden Emrah Yılmaz, kendi canına da kıydı

DEVRİM DEMİR-ONUR ULAĞ   

Ülke gündemi dün işlenen vahşi kadın cinayeti ve intihar olayı ile sarsıldı. Kız arkadaşı Kübra Aydın’ı defalarca bıçakladıktan sonra ailesini arayarak cinayet işlediğini itiraf eden Emrah Yılmaz, kendi canına da kıydı

DEFALARCA BIÇAKLADI

Emrah Yılmaz sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kız arkadaşı Kübra Aydın’ı dün gece yarısı Haspolat’ta kaldığı evde defalarca bıçakladı. Cinayeti işledikten sonra aile yakınlarını arayarak itirafta bulunan Yılmaz sırra kadem bastı. Aile genç kızın kurtulması için hem Lefkoşa hem de Girne Polis Müdürlüğünü arayarak bilgi verdi. Cinayet gecesi ailesini son kez arayan iki çocuk babası Emrah Yılmaz, ailesine gönderdiği videolu itiraf mesajının ardından öldürdüğü kız arkadaşının cansız bedenin de içinde olduğu aracı, Geçitköy-Kayalar Yolu üzerinde Seyir Tepe mevkiinde uçuruma sürdü.

UÇURUMUN DİBİNDE BULUNDULAR

Polis ekipleri dün saat 11.30 sıralarında Geçitköy-Kayalar Yolu üzerinde Seyir Tepe mevkiinde uçurum dibinde, içinde iki cansız bedenin olduğu bir araç tespit etti. Polis, ileri soruşturmasında cesetlerin bir gün önce kayıp ihbarı verilen Emrah Yılmaz ve Kübra Aydın’a ait olduğunu tespit etti. Sivil Savunma ekiplerinin de katıldığı kurtarma çalışmalarında cesetler araçtan çıkartılarak kayıkla kıyıya ulaştırıldı. Kayalar Balıkçı Barınağı’na götürülen cesetler buradan otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

“KIZ ARKADAŞIMI ÖLDÜRDÜM”

Yılmaz’ın yakınları dün olay yerindeydi. GIYNIK Gazetesi’ne konuşan aile yakınları yeğenleri Emrah Yılmaz’ın dün gece yarısı kendilerini arayarak “Kız arkadaşımı öldürdüm. Kendi canıma da kıyıyorum” dedikten sonra kendilerine bir video gönderdiğini anlattı. Polisi arayarak bilgi verdiklerini kaydeden aile, olayın şokunda olduklarını belirterek, “Keşke yerlerini bilseydik, önüne geçebilseydik” dedi. 1985 doğumlu Yılmaz’ın iki çocuk babası olduğu öğrenilirken, cinayetin işlenme sebebi ise bilinmiyor. Seyir Tepe Mevkiinde uçuruma uçan araba saatler sonra olay yerine gelen vinçle çıkarıldı.

OTOPSİLERİ YAPILACAK

Kübra Aydın ve Emrah Yılmaz’ın kesin ölüm nedenleri yapılacak olan otopsi sonrası belirlenecek. GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre cinayetin gerçekleştiği evde polis çok sayıda emare topladı, birçok noktada güvenlik kameralarının görüntülerini emare olarak aldı. Lefkoşa ve Girne Polis Müdürlüğünün ortak yürüttüğü çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu