KıbrısManşet

Önder Sennaroğlu, 23 Ocak erken genel seçimleri için aday

Önder Sennaroğlu, 23 Ocak erken genel seçimleri için aday olduğunu kişisel sosyal medya hesabından açıkladı.

1998 Genel seçimlerinde Ulusal Birlik Partisi’nden İskele Milletvekili seçildiği yıldan beri siyasetin içinde olan Önder Sennaroğlu, 23 Ocak erken genel seçimleri için yeniden aday olduğunu açıkladı.
Kişisel sosyal medya hesabından adaylığını duyurarak Ulusal Birlik Partililere seslenen Sennaroğlu, “Sizlerin onayını alarak ve güveninizi tazeleyerek yeniden ülkeme hizmet için Ulusal Birlik Partisi’nden aday olduğumu ifade etmek isterim” ifadeleri ile İskele Milletvekili Aday Adaylığını duyurdu.
PAYLAŞIMIN TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:
Sizlerin kıymetli iradesiyle uzun yıllardır aktif siyasette görev alan birisiyim. Milletvekili, Bakan ve şimdi de Cumhuriyet Meclisi Başkanı olarak ülkemize hizmet etmekteyim. Meclis Başkanlığı görevini üstlendiğim bu süreçte ülke siyaseti önemli krizler yaşamıştır. Bu dönemde ben de üzerime düşen vazifeyi yaparak yüce meclisimizdeki uzlaşı ortamını yaratmak için elimden gelen gayreti gösterdim.
Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu ve ekonomi başta olmak üzere, tüm sektörlerimizi derinden etkileyen pandemi sürecinde de bu zorlukları atlatmak adına dayanışmamız, tıpkı geçmiş dönemde hissettiğimiz ruhla devam edecektir.
Değerli kardeşlerim,
Beni çok iyi tanıyorsunuz. Bu toprakların kıymetini bilen, üretimin, ülke için çalışmanın öneminin daima farkında olan bir neslin bizlere bıraktığı mirası devam ettiriyoruz. Bu topraklarda doğdum. Bu toprakların sahipleri, sizlerin sıkıntılarını sizlerin dertlerini çözmek için uzun yıllardır sizlerin vekili oldum.
Yeni dönemde de siz Ulusal Birlik Partili kardeşlerimin desteğiyle el birliği ile çalışarak hayvancımızın, çiftçimizin, üreticimizin , ülkemizin tüm kesimlerinin refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Sizlerin onayını alarak ve güveninizi tazeleyerek yeniden ülkeme hizmet için Ulusal Birlik Partisi’nden aday olduğumu ifade etmek isterim. 11 Aralık’ta gerçekleştirilecek aday adaylığı seçiminde İskele Milletvekili Aday Adayı olduğumu ifade etmek isterim.
Bizlerle birlikte yürüyen tüm kardeşlerime en derin selamlarımı sunuyorum.
Teşekkürler,
Önder Sennaroğlu
Cumhuriyet Meclisi Başkanı
UBP İskele Milletvekili ve Aday Adayı

Diğer Haberler

Başa dön tuşu