GenelKıbrısManşetSpor

Onları koruyacak mıyız?

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye milli takımlarında forma giyen sporcularımızla bir araya geldi.

Bu görüşme sonrasında inşallah bunca yıldır Anayasa’da yer alan başarılı sporcularımızın korunması noktasında da gerekli adımlar atılır.

ERDOĞAN MİLLİ SPORCULARIMIZLA TANIŞTI

20 Temmuz 1974 Mutlu Barış Harekatı’nın 47’nci yıldönümünde, Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için adamızda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Türkiye milli takımları forması giyen Kıbrıslı Türk sporcularımızla da görüştü.

SPORUMUZ ADINA ÖNEMLİ GELİŞME

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleşen ve bir buçuk saat süren görüşmede sporcularımızın da önemsenerek kabul edilmesi sporumuz adına önemli bir gelişme oldu.

HER TÜRLÜ ZORLUĞA RAĞMEN NELER BAŞARILDIĞINI BİZZAT ÖĞRENDİ

Erdoğan, Türkiye milli takımlarında mücadele eden ve ülkemize uluslararası arenada önemli başarılar yaşatarak gururumuz olan atletlerimiz Yiğitcan Hekimoğlu, Tuğba Aydın, Taygun Artan Özcihan, voleybolcumuz Merve Çelebi ve atıcımız Salih Hafız gibi sporcularımızın ülkemizdeki her türlü olumsuzluğa rağmen ne kadar başarılı olduklarını ve Türkiye milli takımlarına kadar girebildiklerini bizzat öğrenmiş oldu.

UMARIZ GEREKEN ADIMLAR ARTIK ATILIR

Umarız ki bu kabul ve görüşmeler sadece bu şekilde kalmaz ve artık Kıbrıslı Türk sporcularımıza da kendi ülkemiz ve devletimiz gereken önemi ve desteği vererek onları koruyup yeni nesilleri de teşvik edecek adımlar atar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu