Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
EkonomiManşet

Ons altın güne 4 bin 162 dolardan başladı

Altın fiyatları ABD hükümetinin açılması ve zayıflayan doların etkisiyle birlikte yükseliş göstermeye başladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde ons başına 4 bin 200 doların üzerine çıkarak, ABD hükümetinin yeniden açılmasının ardından zayıflayan dolar ve resmi veri birikimine ilişkin belirsizlik nedeniyle bir ayın en iyi haftasına doğru ilerliyor.

Ulusal Ekonomik Konsey Direktörü Kevin Hassett, bazı kurumların kapanma sırasında veri toplayamaması nedeniyle bazı Ekim rakamlarının “asla ortaya çıkmayabileceğini” belirtti. Bu açıklamalardan bazıları yakında yayınlanabilirken, diğerleri tamamen kaybolabilir ve bu da ülkenin ekonomik görünümü konusunda yenilenen temkinliliği körükledi.

Yine de, Federal Rezerv yetkililerinin ek parasal genişlemeye pek inanmaması nedeniyle metalin kazançları sınırlı kaldı. Piyasalar, Aralık ayında bir Fed faiz indirimi beklentilerini azalttı ve şimdi 25 baz puanlık bir indirime yaklaşık yüzde 50 olasılık veriyor; bu oran bir ay önce yüzde 95’in üzerindeydi ve 2026’da indirimlere yönelik bahisler değişmedi.

ONS ALTIN

Ons altın güne 4 bin 162 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 4 bin 161 dolar, en yüksek de 4 bin 211 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 4 bin 200 dolardan işlem geçiyor.

GRAM ALTIN

Gram altın güne 5 bin 655 liradan başladı. Gün içinde en düşük 5 bin 653 lira, en yüksek de 5 bin 727 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 5 bin 715 liradan alıcı buluyor.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu