GenelKıbrısManşet

Örgen: Erken seçim gündemde yok ancak UBP erken seçime hazır

Ulusal Birlik Partisi içerisinde yaşanan iç karmaşa ile dün Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreter Vekili ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Kenan Örgen'in adaylığı gündem oldu.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreter Vekili ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Kenan Örgen katıldığı bir programda Genel Sekreterliğe aday olmadığını belirtti.

Kendisine yoğun bir baskı olduğunu aktaran Örgen “İki adayımız var ikisi de çok kıymetli, çok değerli. Kazanan kişi genel sekreterimiz olacak. Biz Ulusal Birlik Partisi olarak birbirimize çok bağlıyız” ifadelerine yer verdi.

Kurultay hakkında da bilgi veren Örgen, “Çok yoğun bir siyaset süreci yaşıyoruz. Kurultay sürecine MYK ve Parti Meclis’i bu tarihe karar verecek ve bu yıl içerisinde olacak. Erken seçim gündem de yok ancak süreç ne getirir götürür bilemeyiz ve Ulusal Birlik Partis’nin erken seçim ile ilgili bir sorunu yok biz erken seçime hazırız” dedi.

Kurultay sürecinden sonra partide gerilim yaşandığının ve dalgalarının hala devam ettiğinin aktaran Örgen, “Kendi iç kavgalarının olması çok normal 3 kişilik bir aile içinde yaşanan tartışma ile 8 kişilik bir aile içinde yaşanan tartışmalar birbirinden çok farklı. Bizim aramızda sıkıntı olsa dahi birbirimize bağlanmayı biliriz biz bir aileyiz” açıklamasına yer verdi.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu