Genel

Orkestranın sahte PCR’ları ülkede skandal yarattı

Bu akşam ülkemizde konser vermesi beklenen Bülent Ersoy’un orkestra ekibinin PCR testlerinin sahte çıkması ülkede yeni bir koronavirüs paniğine yol açtı.

 

Gün geçmiyor ki KKTC’de bir skandala daha imza atılmasın. PCR testlerinin ücretli olacak olmasını henüz kabullenememişken ve salgının daha da artacak olmasından endişe ederken Bülent Ersoy’un orkestra ekibinin PCR testlerinin sahte olduğu ortaya çıktı. Üstelik haber ünlü Diva’nın menajeri tarafından da doğrulandı.

 

Peki aynı uçakla gelen yüzlerce insan havalimanında mı bekletiliyor yoksa evlerine- otellerine gitmek üzere yola mı çıktılar? Uçuştan en geç 72 saat öncesi yapılması gereken PCR testleri havalimanında kontrol edilmedi mi? Bu kişilerin uçağa binmesine nasıl izin verildi? Tüm bu soru işaretlerinin yanı sıra orkestra ekibinden bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması halinde zaten gün be gün artarak giden hatta hastanedeki yatak kapasitemizi zorlayacak seviyeye ilerleyen koronavirüse karşı nasıl önlem alacağız?  Bir de bu kişi Delta varyantına yakalandıysa vay halimize!

 

Öte yandan Bülent Ersoy’un menajeri sahte PCR haberini doğrularken, Bülent Hanım’ın testini kendisinin yaptırdığını belirtti.  Peki Bülent Ersoy’un PCR testi kontrol edildi mi? Bu skandal sonrası herhangi bir cezai işlem uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Yetkililerin bu konuda açıklama yapması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu