BasketbolKıbrısManşetSporToplum

Ortaokullar basketbolda Şampiyon Levent ve YDK

Yıldızlar Basketbol Birinciliğinde üçüncülük ve final maçları önceki gün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynandı ve dereceye giren okullar belirlendi.

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Ortaokullararası (Yıldızlar) Basketbol Birinciliği tamamlandı ve şampiyonlar kızlarda Levent Kolej, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji oldu.

KIZLARDA LEVENT, ERKEKLERDE YDK

Yıldızlar Basketbol Birinciliğinde üçüncülük ve final maçları önceki gün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynandı ve dereceye giren okullar belirlendi. Kızlar finalinde Levent Kolej, The American Future College’i 88-18 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, erkekler finalinde ise Yakın Doğu Koleji, Kuzey Kıbrıs TED Kolej karşısında 58-21 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

ÜÇÜNCÜLER TMK VE NBC

Üçüncülük mücadelelerinde kızlarda Türk Maarif Koleji, 19 Mayıs TMK’yı 42-40, erkeklerde de Necat British College, İrsen Küçük Ortaokulu’nu 59-35 mağlup etti. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu