ManşetSpor

Ortaokullar futsalda şampiyonlar belirlendi

2021 -2022 Eğitim - Öğretim Yılı Milli Günler, Okul Sporları Ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullararası (Yıldızlar) Futsal Birinciliği’nde şampiyon kızlarda İrsen Küçük Ortaokulu erkeklerde ise Bekirpaşa Lisesi Orta Bölümü oldu.

2021 -2022 Eğitim – Öğretim Yılı Milli Günler, Okul Sporları Ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullararası (Yıldızlar) Futsal Birinciliği’nde şampiyon kızlarda İrsen Küçük Ortaokulu erkeklerde ise Bekirpaşa Lisesi Orta Bölümü oldu.

KIZLARDA İRSEN KÜÇÜK, ERKEKLERDE BEKİRPAŞA
Ortaokullararası (Yıldızlar) Futsal Birinciliği’nde üçüncülük ve final karşılaşmaları geçtiğimiz Cuma günü Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynandı. Kızlar finalinde İrsen Küçük Ortaokulu rakibi Bayraktar Ortaokulu’nu 1-0 mağlup ederek şampiyon olurken erkekler finalinde ise Bekirpaşa Lisesi Orta Bölümü de rakibi Bayraktar Ortaokulu’nu 4-1 mağlup ederek şampiyonluğua uzandı. Kızlarda ve erkeklerde finalist olan Bayraktar Ortaokulu çitfe ikincilik yaşadı.

ÜÇÜNCÜLÜKLER HALA SULTAN VE TMK’NIN
Kızlarda üçüncülüğü Bekirpaşa Lisesi Orta Bölümü’nü 4-2 mağlup eden Hala Sultan İlahiyat Koleji elde ederken erkeklerde ise üçüncülük kupası Esentepe Ortaokulu’nu 2-1 yenen Türk Maarif Koleji’nin oldu. Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları ve sporculara madalyaları bakanlık yetkilileri tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu