BasketbolKıbrısManşetSpor

Osman Emiroğlu, TBF’de yönetici eğitimi verdi

UKÜ akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Yönetici Eğitim Semineri’nde eğitmen olarak görev aldı

UKÜ akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Yönetici Eğitim Semineri’nde eğitmen olarak görev aldı.

TBF 3. BASKETBOL YÖNETİCİ GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Dekanı ve Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Emiroğlu 3. Basketbol Yönetici Gelişim Semineri’nde eğitmen olarak görev aldı. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2023 yılı faaliyet programında yer alan 3. Basketbol Yönetici Gelişim Semineri 30 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlendi.

SPORDA YÖNETİŞİM İLKELERİ KONUSUNU İŞLEDİ
Emiroğlu’nun eğitmen olarak yer aldığı seminere profesyonel ve altyapı liglerinde görev almaya aday yöneticiler katıldı. Sporda Yönetişim İlkeleri konusunda yönetici adaylarına bilgi veren Emiroğlu, teorik bilgilerin yanı sıra katılımcılara uygulama alanlarına yönelik güncel örnekleri de aktarma fırsatı buldu.

BAŞARIYI GETİREN MODERN BİR SİSTEM
Emiroğlu konuşmasında, sporda yönetişimin son derece önemli bir yaklaşım olarak başarıyı getiren modern bir sistem olduğunu belirterek, sporda paydaşların dahil olduğu katılımcı bir yönetişim yaklaşımı sayesinde genelde spora, özelde ise basketbola olan ilgiyi artıracak uygulamalar üzerinde durdu.

BİLİMSEL BİR ÖĞRENME ORTAMI SUNULDU
Türkiye’nin pek çok bölgesinden basketbolda çeşitli alanlarda ve pozisyonlarda görev alacak yöneticilerin katıldığı seminer sonunda katılımcılara soruları ve görüşlerini paylaşabilecekleri bilimsel bir öğrenme ortamı sunuldu.

ÜST DÜZEYDE YÖNETİCİ GELİŞİMİ ÇOK ÖNEMLİ
Emiroğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun özellikle son yıllarda artan bir yoğunlukla bilimsel eğitime verdiği önemin göstergesi olarak düzenlenen seminere eğitmen olarak katılmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek, üst düzeyde yönetici gelişimi için gerek çevrimiçi gerekse de yüz yüze eğitimlerin çok önemli olduğunu kaydetti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu