DünyaGenelSağlık

Otel rezervasyonları yüzde 700 arttı

Haziran ayının ilk haftası satışlarına göre otel rezervasyonları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 700 oranında arttı.

Otelz.com Ceo ‘su Bertan Aner, yaptığı açıklamada, haziran ayının ilk haftası satışlarının, geçen yılın aynı dönemine göre %700 oranında arttığını söyledi. ”Bu yaz turizm sektörü çok daha umutlu ve motive” diyen Aner, şunları kaydetti:

”Turizm sektörü, haziran ayının gelmesiyle yaralarını sarmaya başladı. Covid-19 virüsü sebebiyle sekteye uğrayan turizm sektörü, geçen yıla göre bu yaz büyük oranda canlandı. Bunun sebebi geçen yıldan elde edilen Covid-19 tedbirleri tecrübesi, aşılamanın artışı ve Güvenli Turizm Sertifikası Programı’nın büyük katkısı olduğunu söyleyebiliriz.

YERLİ TURİST OTELLERE CAN SUYU OLDU!

Yaz ayının başlangıcındaki satışlarla, yerli turist otellere can suyu oldu. Turizm sektöründe çalışanların yüzü gülüyor…

Covid-19 virüsünün en büyük zararını yaşayan turizm çalışanları, bu yıl daha fazla turisti ağırlayacağı konusunda umutluydu ve yerli turist, turizm çalışanlarının umutlarını boşa çıkarmadı. Yapılan rezervasyon sayısındaki artış sayesinde; tesis sahiplerini ve turizm çalışlarını çok daha motive bir şekilde, gelecek misafirlerini beklemekte.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu