KıbrısManşetPolisiye – Adli

Otomobilin çarptığı Oytun Çakır hayatını kaybetti

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polislerden Oytun Çakır hayatını kaybederken, ağır yaralanan Coşkun Küçük ise tedavi altına alındı

Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda meydana gelen korkunç trafik kazasında ağır yaralanan iki polis memurundan biri olan Oytun Çakır, hayatını kaybetti.

İlk edinilen bilgiye göre, trafik kontrolü yapmak amacıyla yol kenarında durmakta olan polis aracına ve polis memurlarına otomobil çarptı. Kaza sonucu 2 polis memuru araçların arasında kaldı.

Ağır yaralanan 2 polis, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polislerden Oytun Çakır hayatını kaybederken, ağır yaralanan Coşkun Küçük ise tedavi altına alındı.

Polis Basın Subaylığının kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“05.08.2023 tarihinde, saat 00:05 sıralarında, Lefkoşa – Gazimağusa bölünmüş Anayolunun, Tantura kavşağının yaklaşık 200 metre gerisinde, Bülent GÜNER (E-44), 225 mlgr alkollü içki tesiri altında ve yönetimindeki JM 050 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyredip, daha önceden gerisinde Fatih DOĞAN yönetimindeki TLL 110 plakalı taksi aracın, uzun farları yandığından, ayni istikamette seyreden PM Oytun ÇAKIR yönetimindeki LP 232 plakalı araç ile TLL 110 plakalı aracın sol şerit içerisinde gerisinde durup PM Coşkun KÜÇÜK ile birlikte sağ şerit içerisinden sürücüsünü ikaz ettiği sırada yine sağ şerit içerisinde seyreden ZPD 540 plakalı aracın arasından dikkatsizce geçmeye çalışması sonucu sağ şerit içerisinde yaya olarak bulunan PM Oytun ÇAKIR ve PM Coşkun KÜÇÜK’e çarpmıştır. Kazada yaralanan Oytun ÇAKIR ve Coşkun KÜÇÜK Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırılmış ancak Oytun ÇAKIR yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Coşkun KÜÇÜK ise yapılan müdahalenin ardından Nöroloji Servisinde tedavisi devam etmektedir. Bülent GÜNER tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.”

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu