KıbrısManşet

Ötüken Çemberi ile Ötüken köyü arası kısmen trafiğe kapatılacak

Ötüken Çemberi ile Ötüken köyü arasındaki yol, 10 gün süresince yenileme çalışmaları nedeniyle trafik akışına kısmen kapalı olacak

Köy yolları yenileme çalışmaları nedeniyle Ötüken Çemberi ile Ötüken köyü arasındaki yol, 11-20 Haziran tarihleri arasında trafik akışına kısmen kapatılacak.

Sürücüleri uyaran Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, ulaşımın söz konusu tarihler arasında, Ötüken köyü – Long Beach Çemberi üzerinden servis yolu ile veya Kuzucuk – Sınırüstü güzergahından sağlanacağını duyurdu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nda yapılan açıklama şöyle:

“Karayolu Master Planı kapsamında bulunan köy yolları yenileme çalışmaları nedeni ile Gazimağusa Anayolu üzerindeki Ötüken Çemberi ile Ötüken köyü arasındaki kesim 11-20 Haziran 2022 tarihleri arasında trafik akışına kısmen kapalı olacaktır.

Bu tarihler arasında ulaşım, Ötüken köyü – Long Beach Çemberi üzerinden servis yolu ile veya Kuzucuk – Sınırüstü güzergahından sağlanacaktır.

Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu