KıbrısManşetToplum

Ozanköy Park Projesi hayata geçiyor

‘Girne Köy ve Mahalle Meclis Toplantıları’nın üçüncüsü iki farklı proje bilgilendirmesi ile Ozanköy’de gerçekleşti

‘Girne Köy ve Mahalle Meclis Toplantıları’nın üçüncüsü iki farklı proje bilgilendirmesi ile Ozanköy’de gerçekleşti.

UZUN UZUN KONUŞULDU
Girne Köy ve Mahalle Meclis Toplantılarının üçüncüsü, ‘Ozanköy Otopark Projesi’ ve ‘Park Ozanköy Projesi’ olmak üzere iki gündem maddesi ile gerçekleşti. Ozanköy Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen toplantıya; belediye yetkilileri ve Ozanköy halkı katıldı. Halkın yoğun katılım gösterdiği bilgilendirme toplantısında uzun uzun planlar ve projeler konuşuldu.

HERKES MEMNUN
Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, hayata geçirilecek olan ‘Ozanköy Otopark Projesi’ ve ‘Park Ozanköy Projesi’ hakkında bilgi verilirken, bölge halkının görüşleri alındı. Projeler ile ilgili kısmın tamamlanmasının ardından, yine bölge halkının ve bölgenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı, gerek vatandaşlar gerekse belediye yönetimi açısından oldukça verimli olarak değerlendirildi.

OZANKÖY PARK PROJESİ
 Hayata geçirilmesi planlanan Ozanköy Park Projesi, bölgeye yeni bir sosyal alan olarak planlandı. Ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçireceği, güvenli ve yeşilin hâkim olduğu, oyun parklarının ve oyun alanlarının mevcutta bulunduğu projede, kaliteli zaman geçirmek adına mekânlar yaratılacak. Çocukları oyun parklarında eğlenen aileler, parkın yakınında bulunan kafelerde soluklanmak için fırsat bulacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu