KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Özçelik: Bazı kişileri Allah’a havale ediyorum!

Sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile Covid-19 PCR test sonucunun pozitif olduğunu duyuran Halkın Partisi (HP) Mağusa İlçe Başkanı ve Gazimağusa Belediye Meclis üyesi Tolga Özçelik, yaşadığı sürece ilişkin açıklamalarda bulundu


Sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile Covid-19 PCR test sonucunun pozitif olduğunu duyuran Halkın Partisi (HP) Mağusa İlçe Başkanı ve Gazimağusa Belediye Meclis üyesi Tolga Özçelik, yaşadığı sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. City Mall AVM’de pozitif çıkan vakalarla teması olmadığını ifade eden Özçelik, haftalık rutin yaptırdığı testler neticesinde pozitif vaka olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Acil Durum Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğünü, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti ve “Burada her şey dört dörtlük bize bakan hemşireler, doktorlar, temizlik görevlileri hepsi işlerini dört dörtlük yapıyorlar Allah onların iyiliğini versin” dedi.Tolga Özçelik’in açıklaması şu şekilde:

“Çarşamba günü Covid-19 tanısıyla hastaneye yattım, süreç şu şekilde gelişti; pazar saat 16.00 civarı City Mall AVM’de vaka çıktığı haberi aldım. Pozitif vaka çıkanların kim olduğunu öğrendik onlarla hiç bir temasım da olmadı. Olmadığı içinde izole olmadım temasım olsa testim çıkana kadar izole olmayacak kadar cahil değilim.

Pazartesi günü rutin bir şekilde elamanlarımla beraber testimizi olduk ve bir gün sonra saat 17.00 civarı beni aradılar ve testimin pozitif olduğunu söylediler elemanlarımın yani Golden Car Wash personelinin testlerinin negatif olduğu bilgisini de verdiler.

Haberi alır almaz eve kapandım ve ertesi gün pandemi hastanesinde tedavim başladı. Semptomlu bir rahatsızlık geçiriyorum, bazı saat iyi bazı saat kötü ama düzelecek ve sağlığıma kavuşacağım. Burada her şey dört dörtlük bize bakan hemşireler, doktorlar, temizlik görevlileri hepsi işlerini dört dörtlük yapıyorlar Allah onların iyiliğini versin.

Bu hastalık nerden nasıl geleceği belli olmuyor bugün bana yarın bir başka birine, tek isteğim temaslılarımın pozitife dönüşmemesi; her süreçten bir ders çıkartmaya bakacağız. beni arayan mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız.. ‘Bazı insanları Allah’a havale ediyorum’. Sağlıcakla kalın…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu