EğitimKıbrısManşetToplum

Özçil, “Universal Journal of Food Science & Technology” Dergisi Yayın Kurulu Üyesi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Amerika’nın “Universal Journal of Food Science & Technology” Dergisi Yayın Kurulu Üyeliğine Seçildi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Amerika’nın “Universal Journal of Food Science & Technology” Dergisi Yayın Kurulu Üyeliğine Seçildi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İhsan Erol Özçil, 2 Şubat 2023 tarihinde Amerika’nın Kaliforniya şehrinde yayınlanan bilimsel dergi ‘Universal Journal of Food Science & Technology (Evrensel Gıda Bilimi & Teknolojisi Dergisi)’ tarafından Yayın Kurulu Üyeliği (Member of Editorial Board) görevine getirildi.

Universal Journal of Food Science & Technology, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde gıda ve beslenme biliminin tüm alanlarında orijinal ve yüksek kaliteli araştırma makalelerini yayınlayan uluslararası hakemli bir dergidir. KAÜ Akademisyeni Yrd. Doç. Dr. İhsan Erol Özçil “Araştırmacıların ve bilim insanlarının en güncel akademik bilgileri öğrenebileceği ve birincil referans kaynaklarını arayabileceği derginin yayın kurulunda olmak üniversitemiz adına çok önemli.” dedi. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin hem pratik hem de teorik bilgi üzerine kurduğu eğitim sistemi anlayışına dikkat çeken Özçil “Bizler hem sahada hem de bilimsel anlamda donanımlı öğrenciler yetiştirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. Üniversite adayı olan tüm öğrencilerin turizm, otelcilik ve mutfak sanatları gibi bölümlere kayıt yaparken dikkat etmesi gereken en önemli nokta budur.”

Ayrıca 2021 yılından beri, New York’ta yayınlanan ‘World Journal of Food Science & Technology (Dünya Gıda Bilimi & Teknolojisi Dergisi)’ bilimsel dergisinde de Yayın Kurulu Üyeliği görevi sürdüren KAÜ akademisyeni Yrd. Doç. Dr. İhsan Erol Özçil “Bilimin ve sanatın ışığıyla ilerlediğimiz eğitim anlayışıyla Surlariçi Kampüsü’nün yanına bir de yenisini Alayköy Kampüsü’nü ekledik. Öğrencilerimiz için son teknolojiye uygun endüstriyel mutfak gereksinimleri ile donattığımız modern sınıflarımızla hem bilimsel hem de saha hizmeti vermeye hazırız.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu