GenelKıbrısManşetSiyaset

Özçınar, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 15 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajda, KKTC’nin 39 yılda büyük yol kat ettiğini ve bu günlere ulaşılmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü varlığı ve desteğinin çok büyük olduğunu vurguladı.

“Cumhuriyetimizin 39’uncu kuruluş yıl dönümünü ilk günkü heyecan ve büyük bir coşku ile kutluyoruz” diyen Özçınar, ülkeyi daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmanın ve geleceğe güvenle bakmak için birlik ve beraberlik bilinciyle hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Özçınar mesajında, “Kıbrıs Türk halkının onurlu bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan, devletimizi yücelterek yolumuza devam etmeliyiz. Bu kıymetli gün vesilesiyle, Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf R. Denktaş, Özgürlük Mücadelesi Liderimiz Dr. Fazıl Küçük ve tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize saygılarımı sunarım. 15 Kasım Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutlar, daha nice mutlu, gurur dolu yarınlar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu