KıbrısManşetSporToplum

Özel yılda özel ödüller

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), geleneksel olarak düzenlediği Yılın Başarılıları Ödül Töreni geçtiğimiz akşam dernek binasındaki havuz başında düzenlendi

KTSYD YILIN BAŞARILARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI:
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), geleneksel olarak düzenlediği Yılın Başarılıları Ödül Töreni geçtiğimiz akşam dernek binasındaki havuz başında düzenlendi. Derneğin 40. yılında gerçekleşen törene spor yazarları, siyasiler, federasyon ve dernek başkanlarının yanı sıra TSYD başkanı Oğuz Tongsir ve EAK başkanı Erodotos Miltiadous da katıldı.

SPORUN OSKARLARI:
“Sporun Oskarları” olarak da adlandırılan ödül töreninde Ahmed Sami Topcan Üstün Hizmet Ödülü Süleyman Göktaş’a, Mete Adanır Yılın Sporcusu Ödülü kadın atlet Buse Savaşkan’a, Yusuf Kaptan Yılın Antrenörü Ödülü Leventspor kız baksetbol takımı antrenörü Ayşe Günerman Özılgaz’a, Sulhi Garan Yılın Hakemi Ödülü Mehmet Sezener’e verildi.

ZEKA ÖZTEKNİK ÖZEL ÖDÜLLERİ
Yılın Başarılıları Ödül Töreni’nde geleneksel olarak Zeka Özteknik adına verilen Özel Ödüller de verildi. Hentbolda Şemsi Yıldırım, futbolda Tahsin Özler, teniste Bekir Devran Esendağlı’na özel ödül takdim edildi.

ŞAMPİYON MELEKLER ÖZEL ÖDÜLÜ
Gecede ayrıca yönetim Kurulu, 6 Şubat depreminde Adıyaman’da hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin adının yaşatılması adına ödüllere ‘Şampiyon Melekler Özel Ödülü’nün eklenmesini kararlaştırdı. Bu ödülün birincisi ise Gazimağusa Türk Maarif Koleji’ne takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu