KıbrısManşetSiyasetToplum

Özersay: “Biraz ülke, biraz devlet sevgisi olan kimse bunu yapmaz!”

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Evet müdür, müsteşar kıyımına başladılar” dedi

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Evet müdür, müsteşar kıyımına başladılar” dedi.

Özersay, paylaşımında “Biraz ülke, biraz devlet sevgisi olan kimse bunu yapmaz! Devlet bürokrasisini zaten ha bire yaptığınız seçim istihdamlarıyla, sınavsız ve münhalsiz partizanca işe alımlarla, seçim istihdamlarıyla yerle bir ettiniz şimdi de üst düzey bürokratlar açısından kamuya zarar veriyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım şöyle:

“Evet müdür, müsteşar kıyımına başladılar. Görevden alınan Bakanlar UBP’li değildi başka partinin Bakanıydı da biz mi bilmiyorduk? Görevden alınan Bakan UBP’li, göreve atanan Bakan UBP’li ve siz şimdi sıradan tutup müdürleri, müsteşarları, genel koordinatörleri ve belki de dahasını görevden alıp başkalarını atayacaksınız. Üstelik yarın olası bir UBP kurultayı öncesinde bir beş Bakan daha değiştirdiğinizde aynı kıyıma orada da devam edeceksiniz çok belli!!!

Biraz ülke, biraz devlet sevgisi olan kimse bunu yapmaz! Devlet bürokrasisini zaten ha bire yaptığınız seçim istihdamlarıyla, sınavsız ve münhalsiz partizanca işe alımlarla, seçim istihdamlarıyla yerle bir ettiniz şimdi de üst düzey bürokratlar açısından kamuya zarar veriyorsunuz. Devletin devamlılığını da yerle bir ediyorsunuz. Öyle anlaşılıyor ki kurultay için devlette taş taş üstünde bırakmayacaksınız. Gerçekten inanılır gibi değil. Sizin ettiğiniz yemin milletvekili yemini değil miydi acaba? Neden mi? Çünkü devleti yıkma yemini etmiş gibi davranıyorsunuz da ondan!!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu