KıbrısManşetSiyasetToplum

Özersay: Bizim sabrımız devlet imkanlarını akrabaya dağıtanı yaptığına pişman etmeye yeter

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, “T” izinleri ile ilgili İzin Kurulu’nun toplanıp “iptal” kararını almadığına dikkat çekerek, “Bu konu bizim için kapanmadı, süreç devam ediyor ve çember daralıyor!” dedi.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreteri ve Genel Başkan adayı Talip Atalay’ın katıldığı programda, T izinleriyle ilgili, “listede Erhan Arıklı’nın akrabalarının da olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanması üzerine HP Lideri Özersay’da bir paylaşımda bulunarak Arıklı için geçen hafta söylediklerinin parti içerisinden doğrulandığını ifade etti.

HP Lideri Özersay, Atalay’ın bu sözler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Bizim sabrımız ve kararlılığımız yalanı da yalancıyı da devlet imkanlarını hısım akrabasına dağıtanı da yaptığına pişman etmeye yeter” dedi.

Özersay’ın paylaşımı şöyle:

“Az önce YDP vekili sayın Atalay canlı yayında T izinleri listesinde Erhan Arıklı’nın akrabalarının da olduğunu bildiklerini açıkladı ve geçen hafta söylediğimizi o da DOĞRULAMIŞ OLDU. Bu konu bizim için kapanmadı, süreç devam ediyor ve ÇEMBER DARALIYOR. Üstelik hısım akrabaya dağıttıkları izinler İPTAL EDİLMEDİ, İzin Kurulu toplanıp iptal kararı almadı. Bizim sabrımız ve kararlılığımız YALANI da YALANCIYI da devlet imkanlarını hısım akrabasına dağıtanı da yaptığına pişman etmeye yeter. Herkes yaşayarak görecek!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu